Blaga îi dă Elenei Udrea un ultim avertisment

Liderul PDL Vasile Blaga i-a dat luni un ultim avertisment deputatei Elena Udrea, care este văzută ca un „cal troian” în interiorul formațiunii democrat-liberale. Fără să-i pronunțe explicit numele, Blaga a avertizat că „nu poţi fi un membru fidel al PDL contribuind la construcţia altui partid”. „Vom clarifica lucrurile destul de repede”, a adăugat Blaga, dând de înțeles că zvonurile privind posibila excludere a Elenei Udrea nu sunt lipsite de fundament. „Cine este în PDL va trebui să muncească pentru acest partid. Toate la timpul lor. Ipocrizia nu poate fi dusă la maximum. Ca să fie foarte clar: toţi colegii vor trebui să aibă o atitudine tranşantă, ce doresc în viaţă – în PDL urmărind obiectivele partidului, sau în PDL încercând să coaguleze oameni spre alte zone ca partidul să nu-şi poată atinge obiectivele”, a mai spus președintele PDL.

Lista candidaţilor PDL la europarlamentare, definitivată în această toamnă

Lista finală a candidaţilor democrat-liberali la alegerile europarlamentare va fi finalizată în toamna acestui an, a anunţat luni preşedintele PDL, Vasile Blaga. „Avem, deocamdată, înregistrate cereri la organizaţii. Ele vor fi analizate pe parcursul toamnei şi, ţinând cont şi de implicarea fiecăruia în activitatea partidului, vom stabili forma finală a listelor”, a declarat liderul PDL.  Despre candidatura Monicăi Macovei la europarlamentare pe listele PDL, Vasile Blaga a spus: „Doamna Macovei şi-a depus cererea de intenţie la organizaţia de Bucureşti, să candideze din partea PDL desigur”.

Blaga, despre o alianţă PDL-PNL: E prematur să mă pronunţ

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, referitor la o posibilă alianţă între PNL şi PDL, că sunt colaborări în teritoriu între organizaţiile celor două partide. Întrebat înainte de şedinţa BPN al PDL referitor la faptul că Elena Udrea a vorbit despre o posibilă alianţă a PDL cu PNL fără Crin Antonescu, Vasile Blaga a spus: „Sunt colaborări în teritoriu între organizaţiile noastre şi vor fi în continuare, dar în acest moment PNL are un obiectiv comun cu PSD în USL: candidatura la prezidenţiale. E prematur să mă pronunţ”.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.