Blaga: Stănișoară a plecat la PNL din oportunism

Mihai Stănișoară a părăsit partidul și a mers la PNL din oportunism, nu pentru că ar susține ideile liberale, a declarat, miercuri, preşedintele PDL, Vasile Blaga,  arătând că Stănișoară a primit de la PDL toate funcțiile pe care și le-a dorit.

„Nu a avut niciun motiv pentru a părăsi PDL, care i-a oferit totul, ministru, președinte de comisii parlamentare, consilier prezidențial. Nu ideile liberale l-au făcut să facă acest pas, ci oportunismul. A avut un discurs foarte acid la adresa PNL, PSD, USL în urmă cu câteva săptămâni”, a comentat Blaga.

Acesta a concluzionat că îi pare rău când pierde colegi, dar că plecarea unor astfel de oameni nu face decât să curețe partidul.

„Îmi pare rău când pierdem un coleg, dar prin plecarea unui astfel de coleg partidul rămâne mai curat”, a mai spus Vasile Blaga.

Prim-vicepreşedintele PDL Mihai Stănişoară părăsește rândurile democrat liberalilor pentru a se înscrie în PNL, acesta fiind și liderul deputaților PDL, după ce și-a câștigat mandatul de parlamentar în Colegiul 1 din Mehedinți.

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.