Blaga susţine că nu ştie despre plecarea unor parlamentari din PDL la Mişcarea Populară

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, spune că nu ştie să existe vreo intenţie din partea unor parlamentari susţinători ai Elenei Udrea să părăsească partidul pentru Mişcarea Populară. Potrivit lui Blaga, nu ar exista niciun motiv deoarece obiectivele Mişcării Populare şi ale PDL sunt similare.

Întrebat dacă a discutat cu parlamentarii având în vedere informaţiile apărute că unii dintre susţinătorii Elenei Udrea ar dori să părăsească partidul pentru Mişcarea Populară, Vasile Blaga a spus: „Eu nu ştiu de astfel de intenţie. Cu parlamentarii discutăm în permanenţă, o să organizăm în perioada următoare o discuţie mai lungă cu parlamentarii şi europarlamentarii”.

El a spus că obiectivele Mişcării Populare sunt similare cu cele ale PDL şi nu crede că există vreun motiv ca vreunul din membrii PDL să se înscrie în această fundaţie.

„Am văzut obiectivele Mişcării Populare sunt similare cu cele ale PDL. Nu cred că există vreun motiv pentru care unul dintre colegii noştri să se înscrie în această discuţie, pentru că au cadrul necesar de dezbatere în interiorul partidului”, a adăugat Blaga.

Deputatul PDL Elena Udrea a scris, pe blog, că cea mai mare parte a susţinătorilor ei au propus plecarea din partid, dar ea a susţinut rămânerea în formaţiune, precizând că nu există o strategie de rupere a PDL şi adăugând că este utilă, la un moment dat, apropierea de Mişcarea Populară.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.