Boc: Ponta a fugit de răspundere

Absența lui Victor Ponta de la ședința CSAT denotă o lipsă de responsabilitate și de respect, a declarat, vineri, fostul premier Emil Boc. Şeful Guvernului a fugit astfel de răspundere, a continuat acesta.

„Absenţa lui Ponta de la şedinţa CSAT înseamnă lipsă de responsabilitate şi de respect, fugă de răspundere, duplicitate şi, în ultimă instanţă, ipocrizie”, a spus Boc.

Guvernul României a informat că a luat act de decizia preşedintelui Traian Băsescu de a convoca Consiliul Suprem de Apărare a Ţării, cu privire la Hotărârea de Guvern nr. 526 din 24 iulie 2013 pentru aprobarea condiţiilor principale ale contractului de vânzare de acţiuni între stat, prin Ministerul Transporturilor, în calitate de vânzător, şi Societatea Comercială Grup Feroviar Român S.A., în calitate de cumpărător, având ca obiect transferul dreptului de proprietate asupra unui pachet de acţiuni, reprezentând 51% din capitalul social al Societăţii Naţionale de Transport Feroviar de Marfă „C.F.R. Marfă” – S.A.

În urma ședinței Consiliului Suprem de Apărare al Țării (CSAT), de la care Victor Ponta a lipsit, nu a fost luată nicio decizie cu privire la privatizarea CFR Marfă, se arată într-un comunicat de presă al președinței.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.