Boicotul PSD, absenţa Dreptei şi efectele lor

Dacă acest Referendum ar fi fost în folosul PSD sau ar fi fost organizat în binecunoscutul stil pesedist sau ar fi fost sponsorizat sau susţinut în mod real (!) de PSD-ALDE, atunci până la această oră s-ar fi înregistrat o participare la vot de cel puţin 35%. Devine din ce în ce mai clar că gaşca mafiotizată joacă şi pe această temă, la două capete. Paradoxal, alături de comunistoizii dragnioți, partidele declarate de Dreaptă nu au reuşit/nu au vrut să îşi mobilizeze propriul electorat. Logica strâmbă – pârghie a uneia dintre cele mai eficace campanii de manipulare a opiniei publice, pusă în scenă de mass media Noii Stângi – a relaţiei pro-Referendum = pro-PSD/Dragnea a produs efectele scontate, se pare.

În absenţa unui partid creştin-democrat/conservator, care să coaguleze electoratul şi să mobilizeze pro-familie intenţiile de vot, ipocrizia tradiţionalistă/naţionalistă a srl-ului politicianist condus de puşcăriabilul Dragnea şi de acoliţii lui aruncă în derizoriu un vot esenţial pentru viitorul desenului socio-biologic al familiei.

Propaganda sexo-marxistă – în cazul din ce în ce mai probabil al eşecului actualei consultări publice, prin absenţă cvorumului – va lua un avânt fără precedent.

Devine posibilă abia acum implementarea în şcoli a proiectului de educaţie parentală proLGBTQ+, propus de Ministerul Educaţiei şi retras între timp. În noua conjunctură, însă, grădiniţele, şcolile şi apoi liceele şi universităţile vor intra pe făgaşul corect politic al Noii Stângi europene, ştiut şi exersat de ani de zile în 15 ţări occidentale.

Devine posibilă abia acum adopţia în cazul cuplurilor homosexuale şi căsătoria civilă a acestora, pasul următor fiind – dacă este să luăm ca exemplu cazuistica anumitor ţări europene sau a anumitor state americane – forţarea BOR întru acceptarea oficierii căsătoriilor LGBTQ+.

Devine posibilă abia acum, vai, prigoana nestingherită şi eficace îndreptată împotriva celor care nu împărtăşesc ideologia neomarxistă şi care se pronunţă public în mod critic la adresa neo-proletcultismului frankfurtian.

Devine, în sfârşit, dezirabilă repudierea vehementă a oricăror fie şi numai tentaţii creştine în construcţia moralei publice şi în edificarea educaţiei copiilor. Poate că însăşi construcţia Catedralei Mântuirii Neamului ar putea fi blocată. De fapt, pe termen mediu, în consonanţă cu cele mai „avansate” politici publice privind familia, politici implementate treptat de către unele dintre cele mai „civilizate” state europene, copiii se vor afla în postura de a nu mai aparţine în mod necesar familiei, ci statului prin instituţiile sale abilitate de tip Barnevernet – o idee atât de dragă marxismului şi neomarxismului mondial şi care prinde un robust contur.

Devine în sfârşit evident faptul că următorul Referendum va fi cel care să propună interzicerea penalilor în funcţii publice, care se va bucura, cred şi sper, de o covârşitoare prezenţă la urne. În cazul unui succes, PSD va ieşi practic – cred că nu mă înşel prea mult – din zona de prevalentă politică în următorii ani, contabilizând astfel un Referendum ratat, unul care îi va distruge resursa activului de partid prin blocarea accesului penalilor în funcţii publice şi, nu în ultimul rând, o guvernare dezastruoasă, dacă nu cumva şi un lider trimis până la urmă după gratii.

Devine din ce în ce mai clar, că PSD iese extrem de prost şi riscă să obţină la viitoarele alegeri – dacă luăm în consideraţie prin extrapolare, un posibil procent de participare la acest plebiscit pro-famlie de maximum 18% – cel mai scăzut scor din istorie. Ceea ce este de aplaudat!

Concluzionând, pretinsul partid-stat pierde masiv pe toată linia, inclusiv în rândul propriului electorat, care se pare că nu a ieşit la vot, PNL – presupusul partid conservator – pierde grav din bruma de vocaţie declarat conservatoare pe care a încercat să şi-o însuşească, dar şi din electoratul declarat conservator care poate ar fi votat cu PNL la următoarele alegeri, în lipsă de altceva. Ieşirea publică a lui Orban, prin care şi-a declinat orice opţiune doctrinară în materia căsătoriei/familiei heterosexuale, a lăsat PNL în zona relativismului moral, cu efecte deloc plăcute la viitoarele alegeri generale.

Nu în ultimul rând, preşedintele Iohannis a jucat şi el la două capete, făcând paradă de relaţia cu Biserică la slujba de Duminică, dar păstrând silentio stampa în materia exactă a Referendumului pro-familie. Prin ricoşeu, Biserica Evanghelică anunţa printr-un comunicat că „un referendum iniţiat de o putere dictatorială şi distructivă şi care încalcă valorile democratice şi de demnitate umană cele mai elementare, nu poate fi susţinut”. Aceeaşi logică strâmbă de care discutăm la început, care ne poate sugera că Preşedintele boicotează, de fapt, examenul la materia „familia şi căsătoria heterosexuală”.

Pe fondul acestei ambiguităţi de opţiune a partidelor şi a Preşedintelui s-a produs acest absenteism masiv, pe baza căruia, propaganda neomarxistă – a la DEMOS, o parte a USR, MIR şi anumite extrem de vocale ONG-uri – este în postura de a câştiga teren pe toată linia, pe fondul absenţei cronice a unei AUTENTICE oferte politice de Dreapta!

P.S. La aproximativ o oră după ce am postat această analiză pe Facebook, Președintele României a ieșit la vot la Sibiu.

Dan Uncu

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.