Campioana la volei și-a adus antrenor secund din Turcia

Voleibalistele de la CSM București au avut un sezon de vis, finalizat cu câștigarea campionatului și a Cupei României. Pentru noua stagiune, tigroaicele își doresc cel puțin tot atâtea trofee și un parcurs cât mai lung european, în Liga Campionilor.

Tocmai pentru a face față cu brio pe toate fronturile, echipa din capitală s-a întărit substanțial pe toate planurile, inclusiv la nivelul băncii tehnice. Astfel, din noul sezon, alături de Ferhat Akbaș va fi conaționalul său Caner Atasever, fost antrenor secund la Fenerbahce Istanbul și la naționala Turciei.

Caner Atasever se află la prima sa experiență în România și a povestit ce l-a determinat să aleagă CSM București și ce planuri are cu tigroaicele.

”Ferhat m-a sunat să vin la club, avem ambiții mari. Înainte să ajung la CSM știam doar lucrurile despre care Ferhat mi-a vorbit… mi-a spus lucruri frumoase despre club și despre România, iar eu sunt încântat că am venit aici. În liga națională sper că o să facem o treabă bună, iar în Liga Campionilor, dacă avem o grupă bună, putem avea victorii. Avem valoare și ne putem bate de la egal la egal cu oricine” – Caner Atasever, antrenor secund volei feminin CSM București.

”Traficul din București este ok față de cel din Istanbul”

Noul secund al campioanei României la volei este încântat că a venit să lucreze în țara care a dat atâtea nume grele în sport.  În puținele zile petrecute în România, turcul a apucat să-și formeze o impresie despre orașul care l-a ”adoptat”.

” În Turcia, dacă spui România o să-ti vorbească toată lumea de Hagi, de perioada de la Galatasaray pentru că el este o legendă vie acolo.  Mircea Lucescu este de asemenea un nume mare, cunoscut de toți turcii. Mă bucur că am ajuns aici, în țara de unde ei sunt. Nu am descoperit Bucureștiul prea mult, dar din ce am văzut, îmi place. Nu știam multe despre București înainte să vin, doar că este un oraș istoric. Ca o paralelă, Istanbulul e mai aglomerat, traficul din București nu mă deranjează deloc, este chiar ok. Și mâncarea e aproape la fel ca în Turcia, doar  Kebabul nu mi-a plăcut, este diferit, ingredientele sunt diferite” – Caner Atasever, antrenor secund volei feminin CSM București.

Stefan Gavan

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.