Serviciu  informatii in sistem RSS
Ultimele titluri
Ultima Oră

Când majoritatea e mai preocupată de fenomenul micțiunii sociale

Publicat: joi, 05 iulie 2018

Cum de au ajuns actualii lideri ai României așa de tupeiști?
Răspunsul îl aflăm dacă efectuăm o scurtă și sinceră radiografie a societății românești, dacă analizăm atitudinea noii generații (aia generic denumită ”fulg de nea”) în raport cu ceea ce se întâmplă în jurul ei.
Mai adăugăm aici și ”lecțiile de viață” ale unor ”mentori” din sfera educațională care îi îndeamnă pe tineri la jemanfișism și miserupism total față de responsabilitate și atitudine civică, ”mentori” care le inoculează în mental ideea că oricum nu se va schimba nimic oricât ar lupta cu sistemul, statul paralel etc. Pentru că ei, cei care ar trebui să se ia la trântă cu acest monstru născut din somnul rațiunii națiunii, sunt prea mici, în viziunea ”educatorilor” pentru a reuși vreo schimbare.
Colac peste pupăză, avem de-a face și cu inteligența PR-ului din spatele acestor derbedei cocoțați, precum maimuțele în bananier, la pupitrul României (sau, dacă preferați, învățămintele lui Iliescu, Băsescu și ai lor către, pe atunci, tânăra generație de politicieni). Altfel spus: liderii actuali ai României au prins ideea, de la Pavlov citire, că dacă națiunii îi lasă acces liber la mișcare, la crăpelniță, băutură, femei șamd, aceasta va sta liniștită și nu va mârâi la toate măgăriile pe care ei le au, le fac, sau le au în calcul pentru propria lor bunăstare.
Cei care protestează, în opinia glutamatizaților tembelizați și a liderilor lor, nu sunt decât niște derbedei, niște frustrați care nu vor binele României, care au făcut pactul cu diavolul de Soros și sunt vânduți pentru totdeauna necuratului de stat paralel. Pentru că la atât se reduce discursul tembelizator al politicienilor români după ce scoți vorbele goale din el.
Voi, ăștia de postați fotografii de pe la chiolhanurile trase prin te miri ce bodegă de cocălari și maneliști, voi cei care vă mulțumiți să protestați doar în spațiul virtual continuați să o faceți. Nu aveți nimic de pierdut. Poate doar statutul de român și cetățean responsabil. Pe care oricum l-ați pierdut din momentul în care ați decis, îndobitociţi de” formatori” și de” educatori”, să vă pișați pe el de vot…

Să auzim numai de bine?!

George LUCIAN

P.S. Și mai trist e faptul că toate măgăriile pe care le vor face de acum încolo liderii politici români îi au drept părinți pe niște indivizi ”no name” care reprezintă mai puțin de 60.000 de români.

Lista lor:

Reacția lor la întrebările ”autogariștilor”  de jurnaliști:

 

Fără alte comentarii…

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=100377

Publicat de la data iul. 5 2018. Categorii COLȚUL OPINIILOR, Editorial, Siderat de România.

Zona comentariilor

Meteo în țară

23 octombrie 2018, 20:19
 

V
Senin
15°C
11 km/h
Perceput de temperatură: 14°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 54%
Vânt: 11 km/h V
Rafale de vânt: 11 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 7:40
Apus: 18:19
Prognoza 24 octombrie 2018
Zi
 

V
Precipitaţii
18°C
Vânt: 36 km/h V
Rafale de vânt: 65 km/h
max. UV-Index: 2
Noapte
 

VNV
Nori intermitenti
3°C
Vânt: 11 km/h VNV
Rafale de vânt: 36 km/h
max. UV-Index: 2
More forecast...
 

RSS De la ANM:

  • Tipul mesajului : Atentionare nowcasting
    COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 23-10-2018 Ora : 10 Nr. mesajului : 1 Intre orele : 10:00 si 12:00 In zona : Județul Mehedinţi: Grozești;Județul Vâlcea: Drăgășani, Băbeni, Prundeni, Ionești, Galicea, Orlești, Ștefănești, Olanu, Șirineasa, Drăgoești, Voicești;Județul Olt: Slatina, Corabia, Piatra-Olt, Osica de Sus, Fărcașele, Mărunței, Curtișoara, Fălcoiu, Găneasa, Traian, Strejești, Pleșoiu, Verguleasa, Brâncoveni, Vișina, […]

Loto

Horoscop

  • 141.301 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team