Candidaturile lui Predoiu, Falcă şi Creţu, validate de Comisia de etică a PDL

Potrivit unor surse, comisia de etică a PDL a validat candidaturile lui Cătălin Predoiu, Gheorghe Falcă şi a Simonei Creţu pentru competiţia internă din partid în vederea desemnării candidatului la alegerile prezidenţiale.
După această validare, începând din 26 octombrie se desfăşoară procedura de votare pe regiuni care s-ar putea încheia pe 15 decembrie.

Potrivit unor surse din cadrul PDL, favorit ar fi vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu.
Da, mâine (vineri – n.r.) mă voi înscrie în cursa internă din PDL pentru selectarea candidatului la prezidenţiale. E o cursă care începe imediat ce candidaturile vor fi validate şi va dura până în jur de 15 decembrie. E o cursă care va desemna acel candidat care poate să înfrângă un contracandidat al stângii. PDL face un efort fără precedent, este primul partid care nu stabileşte candidatul la masa verde, într-un birou. E primul partid care dă dovadă de curaj. (…) Nu e vorba de a etala o serie de programe, România e plină de ele. Ce-i lipseşte României e un nou patos, o ambiţie, o poftă de succes. Nu mai putem sta în acest platou în care ne-am înfundat”, a spus Cătălin Predoiu, întrebat dacă va candida.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.