Sărbătoreşte cu F64 12 ani de viaţă în lumea artei foto!

Pasii trecatorilor, sunetul scarii rulante, magazinul Unirea, 2 rafturi mici supra-incarcate cu obiective si aparate de fotografiat cu forme atipice… chiar ciudate. In spatele rafturilor, un om pasionat de fotografie, pe numele sau Marian Alecsiu raspundea cu zambet si caldura tuturor curiosilor care se opreau si studiau exponatele. Toate fac parte din tabloul de acum 12 ani al F64. Da, au trecut 12 ani pentru care va multumim!

Aniversarea aceasta este a voastra, a tuturor celor care ne-ati acordat, candva, o clipa din agitatia orasului si ati intrat in universul nostru plin de.. aparate, tele-uri, acumulatori, umbrele.. de difuzie, trepiede si rucsacuri. Impreuna am ajuns aici si impreuna sarbatorim! 12 ani si multe surprize te asteapta pe data de 16 Octombrie la F64, magazinul dedicat pasiunii tale!

Momentele faine vor fi atat in magazin cat si online. Focusul pe distractie incepe de la 18.00 cand te asteptam alaturi de gasca de prieteni sa te pozezi intr-o cabina… crazy photo booth am numit-o noi. Vei vedea la fata locului de ce 🙂

De la 19.00 te asteapta la F64 fotografi pe care ii admiri. Profesionistii vin la F64 asa ca pune-te pe studiat fotografii, proiecte si fii pregatit sa ii intrebi despre toate curiozitatile tale fotografice sau… nu: Vlad Eftenie, Andreea Retinschi, Mihai Stetcu, Aurel Rapa, Cristian Vasile, Radu Grozescu, Cristina Tinta.

Vin la F64 pentru tine, pentru a-ti vorbi despre pasiunea lor si a ta. Ii vei gasi usor printre jucariile pentru oameni mari cu suflete de copii, atat la parter cat si la etaj. Tu trebuie doar sa fii acolo. Iata cateva cuvinte despre fiecare si, desigur, fotografii din portofoliul personal pentru ca, o fotografie face cat 1000 de cuvinte.

Vlad Eftenie – arhitect, fotograf amator, autor al metodei de investigare a orasului prin fotografie (publicata in 2010), lector UAUIM, face fotografie de strada, studiaza orasul si oamenii sai, sustine expozitii, prelegeri, conferinte, workshopuri de street&urban photo.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.