Cătălin Ivan: Antonescu provoacă iritare în PSD

Purtătorul de cuvânt al PSD, europarlamentarul Cătălin Ivan, a apreciat marți, într-o emisiune a postului Radio France Internationale, că atitudinea pe care liderul PNL Crin Antonescu o are în ultima vreme este una „ambiguă” și care provoacă „o anumită iritare” în rândurile PSD.

„Atitudinea domnului Antonescu nu aş comenta-o foarte mult, pentru că este total ambiguă. Pe de o parte, are nemulţumiri legate de colaborarea cu PSD-ul, pe de altă parte, îşi afirmă tot sprijinul şi toată susţinerea şi pentru premier şi pentru Guvern şi pentru activitatea Guvernului şi pentru marile angajamente pe care ni le-am luat. Deci nu ştiu ce să comentez. Cred că domnul Antonescu trebuie să lămurească dacă este sau nu este supărat şi dacă este supărat, de ce este supărat”, a spus Ivan.

El a adăugat că deși Antonescu provoacă „iritare” în PSD, este mai important în acest moment ca USL-ul să meargă mai departe. „Evident că produce o anumită iritare în rândul membrilor PSD. Dar pe de altă parte, suntem un partid foarte serios, un partid care a înţeles că odată ajuns la guvernare, trebuie să facă ceea ce a promis şi că este mult mai importantă stabilitatea în cadrul Uniunii, este mult mai important să ne ţinem de cuvânt şi să facem ceea ce am promis în campania electorală. Prin urmare, oricât de tentant ar fi un scandal acum sau o ceartă în interior, până la urmă este mult mai important ca USL-ul să facă ceea ce a promis, să aibă o guvernare de succes. Tentaţia scandalului, a conflictului trebuie trecută în plan cel puţin secund. Sunt lucruri mult mai importante de făcut şi e de salutat faptul că miniştrii PNL din Guvern au o relaţie foarte bună cu miniştrii PSD şi cu primul-ministru, deci echipa guvernamentală funcţionează foarte bine. Atitudinea ezitantă, ambiguă, greu de înţeles a domnului Antonescu trebuie să o lămurească domnul Antonescu”, a încheiat Cătălin Ivan.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.