CEC Bank, campanie promoţională la cardurile MasterCard® pentru persoane fizice

CEC  Bank lansează o campanie promoţională la cardurile MasterCard®, pentru persoane fizice. Astfel, în perioada 15 martie – 14 iunie a.c., orice client care achizitionează un card MasterCard Debit, Credit sau Gold şi efectuează tranzacţii comerciale în valoare de minimum 50 lei poate căştiga unul dintre cele 600 de premii a câte 50 lei fiecare sau, prin tragere la sor­ti, una din cele şase vacant­e în România.

“Prin lansarea acestei campanii promotionale, pe langa avantajele cardurilor MasterCard sub sigla CEC Bank, cum ar fi comisioane zero la emitere card, la tranzactii la comerciantii din tara si din strainatate, posibilitatea de a achita facturile de servicii sau utilitati direct la ATM-urile bancii si posibilitatea accesarii unei limite de credit cu dobanzi avantajoase, clientii au sansa de a castiga  premii atractive pe parcursul a trei luni”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.

Informatii suplimentare despre produsele MasterCard pot fi obtinute in orice unitate CEC Bank, apeland gratuit Serviciul suport clienti la numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul de Internet al bancii, www.cec.ro, in cadrul sectiunii Carduri.

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.