Celebrul Jay Leno ar putea rămâne fără emisiune din 2014

Postul american de televiziune NBC nu va mai prelungi contractul de colaborare cu celebrul Jay Leno pentru emisiunea „The Tonight Show”, astfel că sezonul 2013 – 2014 ar putea fi ultimul, informează hollywoodreporter.com citând surse din industria de televiziune.

Cel mai probabil, scrie Hollywood Reporter, anunţul oficial al despărţirii lui Leno de NBC va fi făcut public în luna mai. Tot atunci, oficialii postului vor anunţa că intervalul orar alocat emisiunii „The Tonight Show” va fi acoperit de emisiunea lui Jimmy Fallon care se va numi „Late Nightspot”.

„Nu dorim să facem speculaţii pe seama zvonurilor”, a spus unul dintre apropiaţii emisiunii „The Tonight Show”.

Rămâne de văzut dacă postul de televiziune va renunţa la Tonight Show. Oricine cunoaşte chiar şi într-o mică măsură personalitatea lui Leno ştie că acesta va ezita să îşi părăsească poziţia privilegiată de care se bucură, mai ales acum că rivalul lui de la CBS, David Letterman, şi-a anunţat retragerea. Fiecare dintre cei doi oameni de televiziune are contracte semnate până în 2014.

Potrivit surselor Hollywood Reporter, NBC îl va aduce pe Fallon pentru a putea ţine piept concurenţei de la ABC, care a decis, în ianuarie, să îl mute pe tânărul Jimmy Kimmel pe tronsonul orar alocat lui Letterman.

„Cu cât Jimmy Kimmel este păstrat mai mult timp în cel interval orar, cu atât va atrage mai mult public tânăr şi cun atât mai greu îi va fi lui Jimmy [Fallon] să îşi păstreze publicul”, a declarat o persoană apropiată postului ABC.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.