Conferința METAVERSE Unplugged – Web 3.0 introducere în Martavers. Cum va schimba Metaverse-ul paradigma comunicării și a modului cum interacționăm cu lumea fizică la Universitatea Hyperion

Facultatea de Jurnalism a Universității Hyperion din București organizează miercuri, 18 mai 2022, ora 10:00, Conferința cu titlul METAVERSE Unplugged – Web 3.0 introducere în Martavers. Cum va schimba Metaverse-ul paradigma comunicării și a modului cum interacționăm cu lumea fizică, susținută de Adrian Posteucă, specialist în tehnologii noi și autor al cursului Metaverse Unplugged.

Absolvent al Facultății de Jurnalism a Universității Hyperion, Adrian Posteucă este consultant Metaverse, expert în inovație și designer de experiențe care îmbină tehnologia și creativitatea.

Adrian are o experiență de peste opt ani în digitalizare și în proiecte imersive și tehnologie de ultimă generație, precum  Augmented și Virtual Reality, NFTs, AI , Blockchain.

Alături de echipa pe care o conduce, are la activ proiecte cu branduri naționale și internaționale.

Adrian este speaker și Futurist în Tehnologie, autor al cursului Metaverse Unplugged.

Vă așteptăm miercuri, 18 mai 2022, ora 10:00, în Sala de Conferințe a Universității Hyperion, Corpul A, et.6, Calea Călărași nr. 169. 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.