Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Conferinţele ReAct: Calitatea vieții: de la siguranța alimentelor la protecția datelor

Publicat: joi, 23 ianuarie 2014

Ce înseamnă pentru dumneavoastră calitatea vieții? Siguranța alimentară? Serviciile de sănătate accesibile? Drepturile consumatorilor? Protecția datelor private? Parlamentul European are mereu pe ordinea de zi ameliorarea calității vieții în UE. Urmăriți în direct, pe 23 ianuarie, de la Roma, a patra conferință ReAct privind calitatea vieții!

În ultimii ani, Parlamentul European a lucrat la mai multe reguli pentru ameliorarea calității vieții în Europa: asigurarea medicamentelor și tratamentelor medicale sigure și accesibile, consolidarea drepturilor pasagerilor, informații clare și corecte pe etichetele produselor alimentare, reducerea emisiilor de CO2 și prevenirea poluării mediului, dar și asigurarea vieții private a cetățenilor europeni și protejarea datelor acestora.

Trei din aceste teme – mediul, sănătatea și alimentele – și modul european de a le proteja vor fi dezbătute în cadrul celei de-a patra conferințe ReAct, ce va avea loc pe 23 ianuarie la Roma. Bucătarul Carlo Cracco, Riccardo Valentini, care se ocupă cu studiul climei, și Prof. Michele Mirabell își vor prezenta opiniile, pe care le vor dezbate cu audiența. Conferința este moderată de geologul Mario Tozzi. Urmăriți conferința în direct, făcând clic pe legătura din dreapta paginii!

ReAct Roma este a patra dintr-o serie de cinci conferințe interactive pe teme vitale UE, organizate înaintea alegerilor europene din mai 2014. Conferințele au loc în diferite orașe europene, iar în cadrul lor, lideri ai opiniei publice își împărtășesc ideile despre chestiunile actuale. Conferințele anterioare au fost dedicate locurilor de muncă (15/10, Paris), Uniunii ca actor global (14/11, Varșovia) și finanțelor în UE (5/12, Frankfurt). A cincea conferință va fi despre economie și va avea loc pe 20 februarie la Madrid.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=22419

Publicat de la data ian. 23 2014. Categorii Social.

Zona comentariilor

Meteo în țară

21 ianuarie 2020, 0:17
 

ESE
Senin
-1°C
4 km/h
Perceput de temperatură: -2°C
Presiunea: 1040 mb
Umiditate: 80%
Vânt: 4 km/h ESE
Rafale de vânt: 4 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 7:46
Apus: 17:08
Prognoza 21 ianuarie 2020
Zi
 

SV
Soare
4°C
Vânt: 4 km/h SV
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 2
Noapte
 

VSV
Senin
-3°C
Vânt: 7 km/h VSV
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 2
More forecast...
 

Loto

Horoscop

  • 257.158 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team