Congresul PDL: Udrea promite cazare gratis susţinătorilor săi

Elena Udrea le-a promis delegaţilor care vin sâmbătă în Capitală că se vor putea caza gratuit în hotelurile soţului ei, Dorin Cocoş.

Informaţia a fost confirmată de angajaţii Eurohotels, potrivit Antena 3.

Şi la al doilea hotel din Bucureşti al lui Dorin Cocoş se ştia clar că invitaţii la congresul PDL se pot caza gratis, timp de două nopţi.

Cei din staff-ul de campanie al Elenei Udrea neagă, însă, faptul că delegaţii la Convenţie primesc cazare gratis.

„Nu se pune problema de astfel de lucruri sau avantaje oferite delegaţilor la convenţie. Putem pune la dispoziţie, pentru simpatizanţii moţiunii Udrea, nişte locuri în hotelurile soţului doamnei Udrea cu un discount faţă de preţul de recepţie”, a declarat şeful de campanie al Elenei Udrea, Cristian Petrescu.

La Congresul de sâmbătă sunt asteptaţi peste 5000 de oameni.

România TV a difuzat joi, cu numai două zile înaintea Convenției Naționale a PDL de sâmbătă, un sondaj de opinie realizat de IRES, cu privire la cotele candidaților la șefia formațiunii în rândurile electoratului PDL.

Conform sondajului, cei mai mulți simpatizanți ai democrat-liberalilor consideră că Elena Udrea este cea mai potrivită pentru funcția de președinte al PDL.

La întrebarea „Cine credeţi că este mai potrivit pentru funcţia de preşedinte PDL?”, 50 la sută au indicat-o pe Elena Udrea și numai 42 la sută pe Vasile Blaga.

Sondajul IRES a fost realizat, prin metoda CATI, în perioada 18-19 martie 2013, pe un eşantion de 1.287 persoane, care au declarat în ultimele 12 luni că votează PDL.

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.