CORINA CHIRIAC, invitată specială în spectacolul ”CE MICĂ-I VACANȚA MARE!”, care va avea loc, pe 9 iulie, la Grădina de Vară „Herăstrău”

Stagiunea Estivală 2023 a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” a debutat la Grădina de Vară „Herăstrău” cu premiera ”GRĂDINA CU ZÂMBETE”, cea mai nouă realizare a cuplului scenic Vasile Muraru și Valentina Fătu, un spectacol care s-a bucurat de un real succes.

Spectacolele noastre vor continua, la Grădina de vară Herăstrău, pe tot parcursul lunii iulie.

Duminică, 9 iulie 2023, orele 20:00, la Grădina de Vară „Herăstrău”, va avea loc spectacolul “CE MICĂ-I VACANŢA MARE!”, al cărui titlu este inspirat de unul dintre cele mai îndrăgite şlagăre pe care invitata noastră specială, CORINA CHIRIAC, îl lansa exact acum patru decenii:

Era o vară toridă, în 1983, când am interpretat pentru prima dată această piesă, la celebra emisiune-concurs <Şlagăre în devenire>, acompaniată la pian de compozitorul Ion Cristinoiu.

Şi, cum nimic nu e întâmplător, acea ediţie a avut ca temă <Vara românească> şi s-a desfăşurat la Teatrul de Vară <Soveja> din Constanţa, care a fost inaugurat chiar atunci! Piesa a luat premiu, a devenit peste noapte şlagăr şi am cântat-o mereu, şi vara, şi iarna, de sute de ori!”.

Din distribuţia spectacolului “CE MICĂ-I VACANŢA MARE!”  fac parte: Adrian Enache, Liliana Mocanu, Nae Alexandru și Cristian Simion,  Oana Ghioca, Alin Gheorghișan, Miruna Birău, Monalisa Basarab, Radu Ghencea, Alexandra Penciu, Diana Radu Stan şi Robert Emanuel.

Regia este semnată de Cezar Ghioca, iar conducerea muzicală este asigurată de compozitorul și dirijorul Dan Dimitriu. Coregrafia îi aparține lui Cornel Popovici, iar scenografia și costumele sunt semnate de Ana Iulia Popov.

Colaborez cu Teatrul Tănase” încă  de la începutul carierei mele de solistă vocală, de prin anii 1970 – 1971. Am avut privilegiul de a debuta aici ca invitată a compozitorului George Grigoriu, în spectacolul muzical <Jos, pălăria!>, în regia lui Biţu Fălticineanu.

De atunci, am colaborat de nenumărate ori cu Teatrul de Revistă. Acum, abia aştept să ne întâlnim cu toţii în miez de vară, să cântăm şi să ne bucurăm de revederea cu marele public şi cu artiştii Teatrului „Tănase” de care mă leagă cele mai frumoase amintiri!”

Iată programul cu reprezentațiile Stagiunii Estivale 2023:

  • Spectacolul “CE MICĂ-I VACANŢA MARE!”:
  • Duminică 9 iulie 2023, ora 20:00
  • Sâmbătă 15 iulie 2023, ora 20:00
  • Sâmbătă 22 iulie 2023, ora 20:00
  • Sâmbătă 29 iulie 2023, ora 20:00

 

  • Spectacolul ”GRĂDINA CU ZÂMBETE!”:
  • Vineri 14 iulie 2023, ora 20:00
  • Vineri 28 iulie 2023, ora 20:00

”CE MICĂ-I VACANŢA MARE”

regia artistică: Cezar Ghioca

Invitat special: Corina Chiriac

Distribuție: Liliana Mocanu, Cristian Simion, Nae Alexandru, Oana Ghioca, Miruna Birău, Monalisa Basarab, Diana Radu Stan, Robert Emanuel

Cântă: Adrian Enache, Alin Gheorghişan, Alexandra Penciu, Radu Ghencea

Coregrafia: Cornel Popovici

Scenografia și costumele: Ana Iulia Popov

Direcția muzicală: Dan Dimitriu

 

”GRĂDINA CU ZÂMBETE”

un spectacol de: Vasile Muraru şi Valentina Fătu

Distribuție: Vasile Muraru și Valentina Fătu, Raluca Guslicov

Cântă: Mirela Vaida, Bianca Sârbu Romanescu, Daniela Tănase   

Invitați speciali: Mioara Velicu și Raoul

Coregrafia:  Oana Cocârţă

Scenografia: Francesca Cioancă

Arhitect decor: Petre Ţalea

Muzica: Dan Dimitriu, Cristian Faur

Biletele s-au pus în vânzare, atât online, pe www.teatrultanase.ro, cât și la casele de bilete ale Sălii Savoy și Teatrului de Vară HERĂSTRĂU.

Costul unui bilet este de 30 lei.

Program case de bilete:

  • Sala SAVOY – Calea Victoriei nr.33, sector 1

zilnic, între orele 11.00 – 19.00

  • Teatrul de Vară HERĂSTRĂU

în ziua spectacolului, între orele 16.00 – 21.00

    
 
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.