Crama The Iconic Estate extinde gama de vinuri Byzantium şi dezvăluie noua strategie de comunicare de brand

Crama The Iconic Estate, parte a Alexandrion Group, cel mai mare producător şi distribuitor de băuturi alcoolice şi vinuri  din România, extinde gama de vinuri Byzantium cu un nou produs – un vin monovarietal Fetească Neagrăşi totodată dezvăluie noua strategie de comunicare de brand  cu accent pe tradiţia reinterpretată a vinului, aducând aceast produs mai aproape de consumatorii din mediul urban.

În  această vară, The Iconic Estate le-a oferit consumatorilor momente de interacţiune cu vinurile din gama Byzantium, dar şi oportunitatea de a câştiga premii atractive prin intermediul campaniei „Byzantium. Pentru sufletele tinere din vechile oraşe”. Marele premiu a fost un Fiat 500 Hybrid, The Iconic Estate oferind şi premii lunare şi săptămânale, precum 2 Ebook Reader, 27 de vouchere pe www.iconicdrinks.shop şi 27 de kit-uri de vin Byzantium. Toate premiile din cadrul campaniei sunt prietenoase cu mediul, aduc ȋn prim plan inovaţia şi sunt adaptate tendinţelor şi targetului asociat brandului Byzantium.

Gama Byzantium include acum 4 vinuri

Pentru a răspunde nevoilor şi aşteptărilor consumatorilor români şi internaţionali care apreciazăvinurile Byzantiumşi ca o nouă etapăȋn evoluţia brandului, cel mai apreciat soi de vin românesc, Fetească Neagră, a fost adăugatȋn componenţa gamei. Maturat ȋn baricuri de stejar, Byzantium Fetească Neagră surprinde simţurile prin notele delicate de fructe negre de pădure și prune dulci, bine coapte, iar taninurile blânde și catifelateduc la un final lung și elegant.Vinul, care complimentează preparatele din carne roșie, pastele și brânzeturile afumate, este disponibil ȋn varianta de 0,75 L.

Gama Byzantium include acum 4 vinuri: Byzantium Blanc (Sauvignon Blanc, Chardonnay, Fetească Albă), Byzantium Rosé (Shiraz), Byzantium Rosso (Fetească Neagră, Shiraz, Cabernet Franc) şi Byzantium Fetească Neagră.

Un vin contemporan, autentic,  elegant, nobil şi prietenos, „pentru sufletele tinere, din vechile oraşe”

Noua strategie de comunicare de brand plasează gama Byzantium la confluenţa dintre tradiţieşi modernitate, o identitate ilustrată prin sloganul „Byzantium. Pentru sufletele tinere din vechile oraşe”, armonizând originile tradiţionale ale vinului, denumirea istorică, dar profund urbană a gamei şi latura modernă, actuală, reprezentată de Crama The Iconic Estate.

„Un vin autentic vorbeşte despreştiinţă, artă, cultură, despre tradiţie şi modernitate,ȋn aceeaşi măsură. Asemeni istorieişi sufletului metropolelor din ȋntreaga lume, gama Byzantium poartăȋnscriseȋn ADN-ul său atât tradiţia, reprezentată de renumita zonă viticolă Dealu Mareşi de numele inspirat de moştenirea gloriosului Imperiu Bizantin, cât şi influenţele cosmopolite imprimate de portofoliul modern şi sofisticat alvinurilor„The Iconic Estate”, premiate la competiţii internaţionale prestigioase. Noua direcţie de comunicare abordează consumatorii ȋntr-o manieră firească: momentele de socializare ȋn mediul urban sunt mai plăcute ȋn compania unui vin premium”Ionelia Crăciun, Romania Marketing Coordinator„The Iconic Estate”.

Vinurile The Iconic Estate sunt disponibile ȋn marile lanţuri de magazine, magazinele de proximitate, locaţiile HoReCa, online shop-urile partenerilor Alexandrion Group şi pe www.iconicdrinks.shopparte a Alexandrion Group.

THE ICONIC ESTATE, parte din Alexandrion Group, este producător, exportator și importator selectiv de vinuri spumante și liniștite. Compania deține instalații de producție și depozitare, trei linii de îmbuteliere, depozit cu temperatură controlată și pivnițe subterane. Vinăria din Tohani, Gura Vadului, are una dintre cele mai mari pivnițe din regiunea Dealu Mare și o capacitate de procesare de 5000 tone de struguri pe an, fiind produse aproximativ 3,6 milioane de litri de vin anual, reprezentând  aproximativ 5 milioane de sticle. An de an, vinurile produse au fost premiate în diverse competiții internaționale. THE ICONIC ESTATE vinde vinurile sale în mai mult de 40 de țări din întreaga lume și a devenit al doilea cel mai mare exportator de vinuri îmbuteliate din România.

Pivnițele Rhein & CIE Azuga, parte din THE ICONIC ESTATE sunt cea mai veche locaţie unde se produce, fără întrerupere de la înființare (1892) și până în prezent vinul spumant după o metoda tradițională din Franța. Casa Regală a României apreciază vinurile din pivnițele noastre pentru calitatea lor superioară, numind THE ICONIC ESTATE furnizor oficial pentru vinurile liniștite și spumante.

THE ICONIC ESTATE deține peste 255 de hectare de podgorii, cea mai mare parte dintre ele într-una dintre cele mai fertile regiuni viticole din România, Dealu Mare – o regiune care asigură o parte semnificativă a strugurilor folosiți pentru obținerea vinurilor excepționale, similară cu două celebre regiuni vini-viticole europene: Piemonte în Italia și Bordeaux în Franța.

Calitatea vinurilor, valoarea, rafinamentul și distincția lor fac din THE ICONIC ESTATE unul dintre cei mai buni producători români de vin, care au valorificat potențialul și diversitatea viticolă a țării prin vinurile producție proprie: Rhein Extra, Millennium, Hyperion, Neptunus, Kronos, Rhea, Theia, Colina Piatra Albă, Byzantium, Prahova Valley , La Crama și altele.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.