Cristina Neagu și alte vedete de la CSM București au strâns gunoaiele din Delta Văcărești

Directorul general, Gabriela Szabo, antrenorul echipei feminine de handbal, Magnus Johansson, cea mai bună handbalistă a lumii, Cristina Neagu și alți sportivi ai clubului din Capitală au luat parte la World Cleanup Day (ziua în care se face curățenie la nivel global, în peste 150 de țări), prin campania ”Let’s do it România”.

Tigrii de la handbal și volei, feminin și masculin,  s-au trezit cu noaptea-n cap și, dotați corespunzător, cu mănuși și saci, au pornit la drum, în zona Deltei Văcărești. Împărțiți pe grupuri, sportivii de la CSM București au adunat deșeuri de toate tipurile – plastic, sticlă, deșeuri menajere, textile, metal și au strâns zeci de saci cu gunoaie.

”Toți oamenii ar trebui să curețe planeta, ar trebui să avem grijă de România. Trebuie să fim un exemplu și pentru cei care nu fac astfel de lucruri, pentru a face schimbări în bine în țara noastră. Mă bucur că pot să fac acest lucru pentru țara pe care o iubesc. Nu doar azi trebuie să facem curățenie, trebuie să fim atenți în permanență, nu este foarte greu să arunci lucrurile la coșul de gunoi și nu pe stradă. Sper din tot sufletul ca oamenii care vor privi imaginile să încerce să facă acest lucru” – Cristina Neagu, handbalistă CSM București.

”Locuiesc în apropiere și fac mișcare zilnic în preajma Deltei Văcărești. Mi se pare o inițiativă lăudabilă și ne bucurăm să putem ajuta. Bucureștiul este un oraș frumos și merită să fie curat” – Magnus Johansson, antrenor CSM București.

”Trebuie să muncim pentru comunitate și să ne pese. CSM București dorește să dea un exemplu, că pe lângă partea de performanță și sport, ne preocupă sportul într-un oraș curat. România este o țară pe care mulți străini o invidiază când vin la noi și descoperă ce locuri minunate avem, de aceea fiecare dintre noi ar trebui să punem mână de la mână și să avem grijă de natură. Ceilalți sportivi ne pot prelua exemplul, să ducă mai departe în comunitățile lor astfel de acțiuni”  – Gabriela Szabo, director general CSM București.

Stefan Gavan

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.