Cristina Topescu, propunere pentru a candida la europarlamentare

Gabriela Vranceanu Firea, proaspat aleasa vicepresedinte PSD, a declarat ca ii va propune noii sale colege de partid Cristina Topescu sa candideze la alegerile europarlamentare de anul viitor. 

Invitate miercuri seara intr-o emisiune la postul B1TV, cele doua foste jurnaliste, in prezent colege de partid, au vorbit despre motivele pentru care au renuntat la presa si s-au apucat de politica.

Intrebata de ce nu a ales Partidul Conservator, tinand cont ca a fost una dintre vedetele trustului Intact al lui Dan Voiculescu, Gabriela Firea a spus ca nu i s-a propus niciodata.

„Nu! Niciodata! Noi am lucrat in Intact pe un model de business, am fost realizatori tv”, a spus fosta jurnalista, in prezent senator PSD, precizand ca nu a avut niciodata o oferta in acest sens de la Daniel Constantin sau de la fosta presedinta PC, Daniela Popa.

„Dupa, si-a exprimat cineva regretul ca daca tot am decis sa plec din presa in pol de ce nu am ales PC”, a adaugat ea fara sa ofere detalii, dar precizand ca a ales PSD pentru ca „principiile mele sunt de stanga, vreau sa merg pe ele”.

Gabriela Firea a mai declarat ca provine dintr-o familie cu 4 copii si stie ce inseamna greutatile vietii, chiar daca in prezent are o situatie materiala buna.

Continuarea pesurse.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.