Primarul Oprescu, despre transportul bucureştean cu telecabina

Primarul general Sorin Oprescu a declarat, miercuri, că este importantă participarea Bucureştiului la obţinerea proiectului privind transportul suspendat, precizând că s-ar putea plimba „politicienii, ca să ajungă mai repede la serviciu” sau „curajoşii”.

Edilul şef al Capitalei a spus că atunci când a auzit de planul cu transportul suspendat rapid, l-a bufnit râsul şi a avut reţineri, însă Uniunea Europeană a ajuns la concluzia că acest lucru ar rezolva multe probleme, iar pentru asta sunt puşi la dispoziţie mulţi bani, aşa că trebuie „să încercăm să vedem ce se întâmplă”.

„Este o hotărâre a Uniunii Europene prin care s-a ajuns la concluzia că acest lucru ar rezolva multe probleme şi pentru acest lucru există o finanţare mare. Hai să încercăm să vedem ce se întâmplă. Dacă vom putea să o facem, încă nu se ştie unde. Ar putea să se întâmple maxim două lucruri: unul ar fi că o să se plimbe numai politicienii, să ajungă mai repede la serviciu, iar cel de-al doilea că se vor plimba curajoşii”, a mai spus Sorin Oprescu.

Primarul a subliniat că este importantă participarea municipalităţii la acest proiect.

Bucureştiul a fost invitat să aplice la un proiect cu fonduri europene care presupune realizarea unui sistem de transport suspendat, cu telecabine, conform unui proiect de hotărâre ce va fi discutat vineri de consilierii municipali.

Mai multe informaţii pesurse.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.