Cu fonduri europene, Primarul Neculai Onţanu a modernizat străzile din cartierul Baicului

 

             Primarul Neculai Onţanu a accesat fonduri europene în valoare de 3.885.656 euro cu care a finalizat anul acesta modernizarea a 24 de străzi din cartierul Baicului.

 

         Lucrările au fost imperios necesare având în vedere gradul avansat de degradare al celor 24 de străzi, fapt care punea în pericol siguranţa circulaţiei rutiere în zonă, cu atât mai mult cu cât nu existau trotuare pe marginea drumurilor.

 

          Străzile erau numai din pământ şi nu aveau utilităţi, motiv pentru care Primarul Onţanu s-a implicat în rezolvarea problemelor şi creşterea condiţiilor de trai pentru locuitorii cartierului Baicului.

 

          Din bugetul propriu al Primăriei Sectorului 2, Edilul Neculai Onţanu a introdus reţele de apă şi canalizare pe toate cele 24 de străzi, după care a accesat fonduri europene pentru asfaltarea lor şi construire de trotuare.

 

            Tot pentru modernizarea cartierului Baicului, Primarul Neculai Onţanu a accesat fonduri europene pentru amenajarea arhitecturală şi peisagistică, precum şi pentru montarea unui sistem cu 47 de camere de supraveghere video pentru prevenirea criminalităţii.   

 

          La Bruxelles a avut loc la mijlocul lunii octombrie a.c., evenimentul „OPEN DAYS –  Săptămâna regiunilor şi orașelor europene”, ocazie cu care Edilul Neculai Onţanu a prezentat zece proiecte ale Primăriei Sectorului 2 din București, care au fost finanțate din Fondurile Structurale ale Uniunii Europene.

 

          Reprezentanții instituțiilor responsabile pentru alocarea fondurilor europene au remarcat profesionalismul demonstrat de Primăria Sectorului  2 din BUCUREŞTI care a reușit să fie printre cele mai performante instituţii în accesarea şi obținerea de fonduri de la Uniunea Europeană, având selecționate cele mai multe proiecte structurale.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.