Cum a fost la Festivalul International de Fitness Kangoo Jumps

Festivalul Internațional de Fitness Kangoo Jumps, cel mai important eveniment din domeniul sportului de masă din luna trecută, a creat în București atmosfera unui adevărat festival. Evenimentul a avut loc la Hotel Pullman, în zilele de 19 și 20 octombrie și a găzduit peste 20 de instructori și traineri internaționali și aproximativ 1000 de participanți.

Cum a fost? Frumos, dar nu prea. Un aspect negativ a fost organizarea, care a lăsat foarte mult de dorit. Două scene pentru susținerea claselor au fost amenajate la depărtare destul de mare una față de cealaltă, iar dacă doreai să te „plimbi” de la o clasă la cealaltă, îți era cam greu. Plus că au fost momente la scena mare unde trebuia să fie prezentă toată lumea, iar „strângerea” acestora a durat ceva; acel timp pierdut a creat un moment mort în festival. Un alt aspect negativ a fost scena, puțin instabilă și mică. În momentele de pauză, Trupa SobiS a animat mulțimea cu demonstrații Kangoo Jumps. În această trupă există aproximativ 15 copii, iar spațiul lor pe scenă a fost limitat.

Punctele forte ale festivalului au fost tocmai clasele unor instructori iubiți în lume, precum  Ana Maria Guther, Sifi Tímea Taraba-Sifter, Camelia Dinu, Ildiko Dosa, Tatiana Petrică Demiralp, Fernando Gorini, Bianca Marcarov, Julio Papi, Per Markussen, Kinga Sebestyen și mulți alții. De asemenea, pe perioada festivalului a avut loc un concurs de coregrafie Kangoo Jumps între țările participante. România, reprezentată echipa bistrițeană, a avut parte de o experiență frumoasă alături de Angela Rusu, care a cântat live pentru echipa țării noastre. Trofeul a fost luat de către Irlanda, în frunte cu Ana Maria Guther.

Prima ediție a festivalului organizată de Kangoo Club România s-a încheiat cu premierea tuturor instructorilor și a câștigătorilor la tombola organizată. Au fost două zile obositoare, dar pline de surprize din partea trainerilor și a instructorilor, la care am avut ocazia să observ tehnicile de predare sau comunicarea cu publicul, pentru a mai adăuga experiență în viitoarea mea carieră din acest domeniu, al sportului.

Foto: Jesús Sagastizábal

Redactor: Ruxandra Bobleagă

Material preluat de pe iqool.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.