Cum reintrăm în formă pentru sezonul estival … gratuit?

Sezonul estival se apropie, iar mulți dintre noi ne dorim să arătăm cât mai bine atunci când ne vom arăta corpul pe plajă. Mulți dintre noi facem sport în aer liber, mergem la sală, însă observăm că acele kilograme în plus nu vor să dispară și nu înțelegem de ce.

Alec Blenche, unul dintre cei mai cunoscuți nutriționiști din România, susține că sportul reprezintă doar un mic procent din procesul de slăbire, însă dacă nu valorificăm mișcarea cu o alimentație potrivită, tot efortul nostru a fost în zadar. “Corpul uman este o mașinărie perfectă. Însă ca orice mașinărie, dacă nu este întreținută și alimentată cu un combustibil de calitate, în final se va deteriora. Programul FitU -Fii TU! Slăbește sănătos by Bistraw Verde Viu este bazat pe ideea de a oferi corpului un astfel de combustibil superior, adică o alimentație bogată în nutrienți de calitate ce va susține și va ajuta corpul în autoreglare și autovindecare”, afirmă specialistul.

Renumitul nutriționist lansează marți, 28 martie 2017, de la ora 18:00, la Hotel Iaki din Mamaia, programul ”FitU- Fii TU!”, special pentru a ne pregăti de sezonul estival. Programul are în vedere  să îi ajute pe cei prezenți în deprinderea unui stil de viață sănătos care să elibereze corpul de kilogramele în plus și a lipsei de energie și pofta de viață. De asemenea, programul se va desfășura în patru etape a câte o săptămână:

  1. Echilibrare – o alimentaţie noninflamatorie, bogată în nutrienţi de calitate.
  2. Detoxifiere – alimente care susţin detoxifierea corpului.
  3. Stabilizare – refacerea florei intestinale şi a tractului digestive.
  4. Eliberare – schimbarea obiceiurilor alimentare.

Intrarea este gratuită şi se face numai pe bază de înregistrare, la numărul de telefon 0733.93.55.58.

Mai multe detalii – https://www.facebook.com/events/176801346161297/?fref=ts.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.