Două comedii ale Teatrului Naţional din Bucureşti în concurs, la festCO – ediţia a XV-a!

În cadrul Festivalului Comediei Românești festCo, au fost alese două spectacole ce fac parte din repertoriul Teatrului Național „I.L. Caragiale” din București. Cei care vor pune piesele în scenă sunt unii dintre cei mai jucați dramaturgi români contemporani, iar regizorii sunt nume foarte cunoscute ale teatrului național. Piesele de teatru din repertoriul TNB selectate pentru ediția aniversară festCo, cea de-a XV-a, sunt „Angajare de clovn” de Matei Vișniec, regia Ion Caramitru și „Luminița de la capătul tunelului” de Radu F. Alexandu, regia Mirecea Cornișteanu. Aceste două comedii s-au bucurat de aprecierea publicului și de opinii critice dintre cele mai favorabile. Cele două comedii le puteţi vedea în următoarea perioadă la sediul teatrului, mai exact: la Sala Studio – „Angajare de clovn” (piesa lui Vişniec într-o montare suprinzătoare!) şi la Sala Atelier – „Luminiţa de la capătul tunelului” (o satiră virulentă la adresa clasei politice româneşti postrevoluţionare).

Festivalul se va desfășura în perioada 27 mai – 4 iunie 2017. Biletele pentru festCO 2017 vor fi puse în vânzare la sfârșitul lunii aprilie pe www.comedie.ro și  www.festCO.ro.

Biletele pentru următoarele reprezentaţii cu „Angajare de clovn” (6 aprilie, 22 aprilie: ora 19.30) şi „Luminiţa de la capătul tunelului” (30 martie, 31 martie, 20 aprilie: ora 20.00) pot fi achiziţionate de la Casa de bilete TNB şi online, pe www.tnb.ro şi www.mystage.ro.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.