Dacia lucrează la crearea unei mașini din segmentul mini

Arnaud Deboeuf, șeful gamei Entry la Renault, a anunțat, în timpul Salonului Auto de la Geneva, că Dacia lucrează la crearea unei mașini din segmentul mini, însă a precizat că proiectul este unul dificil și nu se știe încă dacă va da și roade, informează 0-100.ro.

“E adevărat că ar putea să existe pe viitor un model mai mic decât Sandero și cu volume semnificative de vânzări. Întrebarea care se pune este dacă suntem capabili să facem o mașină care să fie mai mică decât Sandero și să aibă un preț atât de avantajos încât să facă volume mari de vânzări? Răspunsul este că așa ceva este dificil de făcut, și Logan și Sandero sunt greu de făcut pentru a obține un anumit echilibru și dacă ar fi fost ușor am fi avut mai mulți concurenți.

Lucrăm la acest proiect, în ideea de a avea o mașină mai mică și mai ieftină decât Sandero, dar mai avem încă de lucru și de aceea nu putem avansa o dată precisă de lansare”, a spus Debeouf.

Producătorul auto român Dacia a lansat, marți, în cadrul salonului auto de la Geneva, modelul Logan MCV și o ediție specială a modelului Duster, intitulată Duster Adventure.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.