Dacia prezintă Seria Limitată Duster Aventure

După Noile Dacia Logan, Sandero şi Sandero Stepway, Dacia îşi completează oferta şi prezintă Noul Logan MCV, un break spaţios la un preț accesibil, precum și Seria Limitată Duster Aventure, un 4X4 cu personalitate.

Lansat în 2006, break-ul Logan MCV a fost achiziţionat de peste 380 000 de clienţi din peste 40 de ţări.
După ce a prezentat cu succes anul trecut, noile Logan, Sandero şi Sandero Stepway, Dacia îşi completează oferta cu Noul Logan MCV.

Asemenea noilor Logan şi Sandero, Noul Logan MCV adoptă un stil exterior modern, specific modelelor break şi un design interior atrăgător.
Încăpător şi funcţional, Noul Logan MCV oferă, datorită dimensiunilor sale, un spaţiu interior generos, cu 5 locuri, şi un portbagaj cu un volum de 573 litri.
Noua Dacia Logan MCV nu face niciun fel de compromisuri !
Modelul propune, pe aproape toate pieţele, prestaţii superioare pentru un preţ comparabil cu cel al predecesorului său.

Noua Dacia Logan MCV este mai bine echipată şi oferă un plus de confort şi de siguranţă. Printre dotările disponibile în serie, încă de la primul nivel de echipare, se numără sistemul de control al stabilităţii ESP, direcţia asistată, airbag-urile laterale (pentru toate pieţele unde se comercializează motoare Euro5) şi bancheta spate rabatabilă 1/3-2/3 (în toate țările de comercializare).

Modern, Noul Logan MCV oferă o gamă largă de echipamente: sistemul multimedia MEDIA NAV, limitatorul/regulatorul de viteză, asistenţă la parcarea cu spatele şi funcţia Eco mode. Noile motorizări benzină TCe 90 şi Diesel asigură o plăcere mai mare la condus, dar și  un consum redus, precum şi emisii de CO2 mai scăzute.
Noua Dacia Logan MCV va putea fi comandată începând din al doilea trimestru 2013.

Această Serie Limitată adoptă un look robust şi original. Echipat cu o rampă de proiectoare, cu un sistem de navigație Garmin și cu covorașe de cauciuc, Duster Aventure îi va atrage pe șoferii dornici de escapade în natură.
Stickerele specifice de mari dimensiuni, al căror model este reprodus și pe tapițeria interioară adaugă un plus de personalitate noii serii limitate. Duster Aventure este disponibil în două nuanțe – Blanc Glacier și Noir Nacré.
Această versiune păstrează toate atributele care au contribuit la succesul modelului Duster – stil, spaţiu interior, prestaţii specifice unui veritabil 4×4 – adăugându-i un plus de caracter, în condițiile unui preț accesibil.
Seria Limitată Dacia Duster Aventure va fi comercializată în 16 țări începând din aprilie 2013.
Cu costurile sale de întreţinere scăzute şi cu garanţia de 3 ani / 100 000 km, gama Dacia, recunoscută pentru fiabilitatea sa, reprezintă mai mult decât oricând oferta ideală pentru conducătorii avizați.

„Cu Noul Logan MCV şi Duster Aventure, Dacia continuă să-și afirme strategia şi să surprindă lumea automobilului. Strategia mărcii reuneşte simplitatea şi generozitatea: ambele modele oferă mai multe echipamente şi un design foarte reuşit, la un preţ specific Dacia. Această strategie a fost legitimată până acum de peste 2 300 000 de clienţi.”
Arnaud Deboeuf, Director al Programului Entry

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.