Dan Dungaciu, la Gold FM: „Corporațiile financiare, academice și mass-media s-au ridicat împotriva lui Trump, pentru că Trump i-a zguduit pe toți”

În cadrul emisiunii „Ce-i în gușă, și-n căpușă”, realizată de Cozmin Gușă la Gold FM, jurnalistul și analistul politic Dan Dungaciu s-a referit la subteranele rezultatului alegerilor din 2020, din SUA.

În America s-a încercat o punere în genunchi a Occidentului printr-o criză de proporții gigantice, mai presus de ce au încercat Hitler, Stalin și Mao la un loc.

De asemenea, a fost pornit un război cultural și poate fi menționat celebrul discurs al lui Donald Trump care le-a reproșat administrațiilor anterioare că au greșit complet pedirecția politicii externe slăbind America și eșuând în a o face mai puternică.

În aceste condiții, corporațiile financiare, academice și mass-media s-au ridicat împotriva lui Trump, punând la bătaie sume colosale, pentru că Trump i-a zguduit pe toți”, a spus Dan Dungaciu, pentru Gold FM.

Întrebat de moștenirea mandatului fostului președinte, jurnalistul consideră că „Trump a ieșit momentan din politică, dar trumpismul a rămas. Alegerile viitoare vor arăta cu totul altfel, după părerea mea”.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.