Daruri oferite beneficiarilor persoanelor vârstnice din Capitală și județul Ilfov

Mihai Căldăraru împreună cu reprezentanții Universitatii Româno-Americană au daruit cadouri pentru persoanele vârstnice din centrele sociale pentru persoanele vârstnice!
Atunci când vine vorba despre varstnici poate sa fie destul de greu sa depistezi ce cadouri ai putea sa le cumperi astfel incat sa fie multumiti dar si lucrurile primite sa fie potrivite pentru diferite ocazii. De obicei, o persoana in varsta tine foarte mult la confortul personal si micile tabieturi pe care si le-a creat pe langa casa. Evident, tinand cont de acest lucru, nu este nici momentul si nici locul pentru experimente intrucat daca cumparati un cadou prea exotic atunci s-ar putea sa dati gres.
Când vine vorba despre cadouri pentru varstnici trebuie sa tineti cont de foarte multe lucruri precum: preferintele, tabieturile, tipul de persoana care este dar si de dorintele pe care le au.Mai presus de toate, trebuie sa retineti ca varstnicii au acuma mai mult timp pentru ei insisi pentru a intreprinde toate lucrurile pentru care nu au avut timp atunci cand lucrau sau trebuiau sa se ocupe de alte lucruri importante, a spus Mihai Căldăraru, reprezentantul Direcției Generale de Asistență Socială.
Persoanele vârstnice aflate în centrele de asistență socială din grija Direcției Generale de Asistență Socială au primit daruri din partea domnului Mihai Căldăraru Directorul Executiv al Direcției Generale de Asistență Socială din subordinea Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale.
Cadourile au constat în pachete cu dulciuri, fructe și produse specifice. Universitatea Româno-Americană și Mihai Căldăraru a donat alimente, fructe, dulciuri şi alte ajutoare pentru 70 de bătrâni singuri, bolnavi sau neajutoraţi din Capitală si județul Ilfov Campania a fost intitulat “Suflețelul din Cutie ”, iar voluntari de la instituţia de învăţământ amintite au donat alimente şi alte daruri pentru a pregăti pachetele oferite celor 70 de bătrâni. Elevii au confecţionat felicitări prin care au transmis bătrânilor urările şi gândurile bune pentru sărbătoare.
Darurile au fost oferite astăzi, în prezenţa doamnei Riccio Daniela Președintele Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale, doamna Amal Florentina Marin, vicepreședinte al Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale, Marin Florica, Olteanu Cristian Daniel, Marin Alexandra Andrea, Muti George Laurențiu, Iacob Cătălin Georgiana și întreaga echipa de voluntari ai Direcției Generale de Asistență Socială AEDOPS ROMÂNIA.
70 bătrâni singuri, bolnavi sau neajutoraţi. Întâlnirea copiilor şi profesorilor coordonatori cu grupul de bătrâni a avut loc luni, Am rostit o rugăciune de binecuvântare şi un cuvânt de mulţumire pentru cei prezenţi”, a spus Mihai Căldăraru Directorul Executiv al Direcției Generale de Asistență Socială.
    
 
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.