De ieri, prima staţie de tren către parcul de distracţie Divertiland

Ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri şi Turism, Maria Grapini a participat marţi, la inaugurarea oficială a primei staţii de tren către cel mai mare parc de distracţii din ţară – Divertiland, situat lângă cartierul bucureştean Militari.

Staţia de tren a fost construită de către Divertiland şi este rezultatul unei investiţii de aproximativ 300.000 de euro.

„Sunt fericita sa particip la astfel de actiuni in urma carora se creaza cel putin un loc de munca. In calitate de Ministru delegat pentru IMM-uri, Mediu de afaceri si Turism una dintre prioritatile mele este sa determin, sa incurajez oamenii de afaceri romani si straini sa investeasca in Romania,” a declarat Ministrul Maria Grapini.

Directorul general al Divertiland, Alexis Paizis, a declarat în cadrul evenimentului de inaugurare a staţiei: „Ne bucurăm că, prin intermediul staţiei de tren recent inaugurate, vom putea oferi vizitatorilor din toată ţara, precum şi din străinătate, acces cât mai uşor către facilităţile de cea mai înaltă calitate ale parcului. Scopul nostru este de a aduce mereu lucruri noi care să facă din Divertiland un punct de referinţă pentru industria de divertisment din Europa de Sud-Est”.

Parcul de distractie Divertiland este detinut de catre un grup de investitori de origine greaca, investitia s-a ridicat la 25 de milioane de euro si continua sa se dezvolte pana la 100 de milioane de euro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.