De la 18 martie incep inscrierile la Scoala de Vara Boem Club!

Incepand cu data de 18 martie se pot face inscrieri la Scoala de Vara Boem Club in limita locurilor disponibile. Cursantii pot alege intre lectiile de muzica individuale sau de grup de pian, chitara, vioara, canto, violoncel sau educatie muzicala pentru prescolari (lectie doar de grup).

 Programul Scoala de Vara Boem Club se va desfasura in acest an perioada 15 iunie- 15 septembrie si va presupune efectuarea a minimum 2 lectii pe saptamana, pe durata a minimum 1 luna, astfel incat pana la sfarsitul modulului cursantii sa aiba posibilitatea de a deprinde abilitati si cunostinte de baza legate de studiul instrumentului ales.

Scoala de Vara Boem Club se desfasoara deja de 2 ani, cu tot mai mult succes de la an la an. Anul trecut, numarul cursantilor inscrisi in programul de vara a fost dublu fata de anul 2011, iar pentru anul acesta ne asteptam la o dublare a numarului de cursanti fata de anul 2012.

 

Pe langa cursurile de instrument/canto, pachetul de Scoala de Vara include si cursuri de educatie muzicala pentru prescolari, care au loc pe grupe de varsta: 2-3 ani si 4-5 ani. Cursurile de educatie muzicala au ca scop familiarizarea copiilor inca de la varste fragede prin intermediul jocului, desenului si al cantecelelor cu notele muzicale si principalele notiuni de teorie muzicala necesare ulterior in studiul unui instrument.

In cuantumul pachetului de lectii Scoala de Vara achizitionat, cursantii au posibilitatea de a participa gratuit saptamanal la workshop-ul de teoria si istoria muzicii aferent nivelului sau de pregatire (incepator, intermediar, avansat), pentru a aprofunda notiunile teoretice necesare studiului instrumentului ales.

Avantajele Scolii de Vara Boem Club sunt urmatoarele: posibilitatea de a fi instruiti in tainele muzicii de profesori tineri, absolventi de Conservator, cu experienta in predare, oportunitatea de a petrece timpul liber din cadrul vacantei de vara intr-un mod relaxant, prin intermediul unor activitati educational-recreative foarte placute, posibilitatea de a studia gratuit cu ajutorul instrumentelor Boem Club, facand doar o programare in prealabil, posibilitatea de a programa lectiile de muzica in orice zi si in orice interval orar cuprins intre 10:00-20:00 (sediul Razoare) si 9:00-21:00 (sediul Alba Iulia).

Inscrierea pentru cursurile de muzica din cadrul Scolii de Vara Boem Club se poate face telefonic, in intervalul 09:00-21:00, zilnic, apeland unul dintre cele doua numere de telefon: 0735.641.594 sau 0760.689.422. De asemenea, cei interesati de cursurile de muzica ale Scolii de Vara pot trimite un e-mail pe adresa office@boemclub.ro.

Despre Boem Club

Scoala de muzica Boem Club este prima scoala particulara de muzica din Bucuresti care se adreseaza tuturor celor care doresc sa invete sa cante, indiferent de varsta sau nivel de pregatire muzicala. In prezent, Scoala de Muzica Boem Club are doua sedii, in doua zone importante ale Capitalei (zona Piata Alba-Iulia – Piata Muncii si zona Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 20 profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.