Dezbateri BNS: Locuri de muncă pentru Mehedinți și Hunedoara

Blocul Național Sindical organizează în zilele de 10 și 11 octombrie 2013, la Drobeta Turnu Severin și Deva, două dezbateri ce vor avea ca temă politicile legate de piața muncii și oportunitățile pe care le are România în atragerea de finanțări nerambursabile și în implementarea de proiecte care pot genera locuri de muncă și creștere economică.

Discuțiile se vor concentra pe realitățile economice și sociale din cele două județe iar Dumitru Costin, Președintele BNS, va prezenta public o propunere de plan de stimulare a ocupării forței de muncă pentru aceaste zone.
La dezbaterea de la Deva și-a confirmat participarea ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu. La ambele evenimente sunt așteptați reprezentanți de vârf ai instituțiilor decizionale și administrative locale (reprezentanți ai Consiliilor Județene, ai Prefecturilor și ai Primăriilor) dar și reprezentanți ai Inspectoratelor Teritoriale de Muncă și ai Agențiilor Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, senatori și deputați din circumscripțiile celor două județe, precum și reprezentanți ai sindicatelor afiliate la BNS.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.