Diana Marina Andrei : „Ador personajul pe care îl interpretez”

Diana Marina Andrei este studentă la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București, este pasionată de shopping și dans, iar de ceva timp face parte din familia serialului „Trăsniții”. Este frumoasă. ambițioasă și are planuri mari de viitor. Dar să o cunoaștem mai bine.

1.Ți-ai dorit mereu să fii actriță?
Pentru mine a fost o pură întâmplare. Eu sunt la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București și îmi doream să profesez în domeniul acesta. Actoria a fost ca un bonus să zic așa și ca o ușă deschisă pentru viitorul meu în profesia de jurnalist.

2.Cum ai „intrat” în lumea actoriei, a televiziunii?
Am aflat că cei de la „Trăsniții” sunt în căutarea unui nou personaj și am zis să mă duc la casting să-mi încerc norocul. Și se pare că norocul a fost de partea mea.

3.Cum îmbini facultatea cu filmările?
Surprinzător, dar chiar foarte bine. Colegii de platou sunt foarte înțelegători și am programul făcut în funcție de orarul de la facultate.

4.Dar jurnalismul cu actoria?
Faptul ca am început sa practic „actoria” înainte de a termina facultatea de jurnalism, eu zic că mă ajută foarte mult pentru viitoarea profesie. Datorită experienței dobândite în urma filmărilor am reușit să scap de tracul de cameră (eu chiar credeam că mă voi pierde în fața unei camere de filmat) , să am mai multă încredere în mine și să am o dicție mai bună.

5.Care este modelul pe care îl urmezi în meseria ta?
Când eram mică și mă uitam la televizor, mă așezam în fața lui când începeau știrile și o admiram foarte mult pe Andreea Esca. Este un model pentru mine și chiar mi-aș dori din toată inima să ajung ca ea. Este drum lung până acolo și voi avea nevoie de un bagaj mare de cunoștințe și ambiție pentru a reuși.

6.Ai vreo vedetă/actriță preferată?
O ador pe Sandra Bullock. Mi se pare că poate să joace în orice film, indiferent de gen. Iar de la noi din România, îmi place de Carmen Tănase. Să nu uit de Livia Taloi pe care am cunoscut-o la filmări și mi se pare o femeie genială. Joaca rolul Emei în serial cu atâta ușurință și atât de natural. Experiența își spune cuvântul, normal. Iar personalitatea ei în viața de zi cu zi este diferită de cea din serial. În realitate este o persoană sufletistă și cu o inima mare, iar în serial, o femeie care îi pune la punct pe toți și care suferă de o gelozie dusă la extrem.

7.Care a fost cel mai haios moment petrecut la filmări? Dar bâlbă?
Toate momentele sunt haioase acolo. Sunt niște oameni excepționali și foarte amuzanți. Bâlbă… era o secvența în care eu trebuia să vorbesc cu mama lui Gogoașă (care mai nou în serial suferă de alzheimer și se crede fiica Emei Cucu respectiv sora Cicinucăi, fata acesteia) și i-am zis „Mami, Ema te iubește la fel de mult ca pe tine” (în loc de „Mami, Ema te iubește la fel de mult ca pe Cicinuca”)

8.Ce ți se pare cel mai greu în televiziune? Dar în actorie?
Sunt de prea puțin timp intrată în domeniul acesta ca să zic ceva complex, dar, după părerea mea, în televiziune dacă ești în direct și ai făcut o bâlbuță sau o gafă, te știe o țară întreagă din cauza greșelii comise, pe când în actorie, de exemplu la noi la platou, poți trage mai multe duble până iese perfect. Același lucru ca în televiziune, cred că se aplică și în cazul spectacolelor de teatru, unde totul trebuie să iasă impecabil, totul de la început până la sfârșit.

9.Te strigă lumea pe stradă Varvara sau încă nu te recunoaște nimeni?
Doar colegii de la facultate, prietenii și persoanele din orașul meu natal. Până acum nu mi s-a întâmplat să vină oameni necunoscuți la mine să-mi spună că m-au văzut în serial. Este totuși prea devreme.

10.Îți place personajul pe care îl interpretezi?
Nu doar că îmi place, îl ador. Consider că mi se potrivește destul de mult.

11.Există asemănări între tine și Varvara? Dar deosebiri?
Asemănări sunt multe. Amândouă avem caractere tari, luptam pentru ce este al nostru, suntem pisicoase în anumite momente, amândouă aveam legătură cu jurnalismul (doar Varvara e prezentatoare la meteo), nu știm să facem mâncare, ne place să mergem la cumpărături și să ne aranjăm. Iar deosebiri.. ea e în unele momente, prea „pițipoancă”, pe românește fiind zis.

12.În afară de acest proiect la Prima Tv, în ce alte proiecte mai ești implicată?
Momentan, „Trăsniții” reprezintă singurul proiect în care sunt implicată. Ținând cont că sunt ultimul an de facultate și am licența anul acesta, nu aș mai putea face față și altui proiect. Îmi place noua familie din „Trăsniții” și mi-aș dori să petrec alături de ei cât mai mult timp. Nu mă văd în altă parte, cel puțin acum.

13.Ce crezi despre show-biz-ul de la noi?
Sunt de părere că, în zilele noastre, trebuie să te faci cât mai mult de râs pentru a deveni cunoscut și în loc să fie promovate marile valori… sunt promovate persoanele lipsite de cultură.

14.Ce înseamnă pentru tine celebritatea?
Wow! Momentul în care ești cunoscut de oameni pe stradă, vor să facă poze cu tine, și să-ți ceara autograf. Mi se pare ceva super. Oricine cred că și-ar dori asta.

15.Care este răsfățul suprem, atunci când ai timp doar pentru tine?
Fără nicio îndoiala să ies la shopping. Ador să merg la cumpărături și să arunc toți banii pe haine, produse de make-up și accesorii. Pentru mine răsfăț mai mare decât asta nu există.

16.Ce hobby-uri ai?
Când eram mică, mergeam la clubul copiilor din orașul meu și învățam să dansez. Am practicat dansul modern timp de 7 ani. Am dansul în sânge. Când aud muzica, nu pot sta pe scaun, trebuie să mă mișc neapărat. Îmi place să mai merg pe role, să mă plimb prin parc și să ies la film cu prietenii.

17.Cum este Diana Marina Andrei în viața de zi cu zi?
O fată simplă, dar cu așteptări mari, plină de energie, care face pe toată lumea să râdă, sufletistă, ambițioasă, puțin egoistă, sensibilă (dar depinde de situație), uneori timidă, sociabilă, modestă și foarte chibzuită.

18.Unde și cum te vezi peste 10 ani?
Să fiu în ton cu ce am zis mai devreme, într-un magazin cumpărând tot ce vreau fără să-mi pese de preț, evident, din banii pe care îi voi câștiga din televiziune.

    
 
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.