Editura ap! și Basme cu cai vă invită la un minunat spectacol ecvestru: FRATE CAL, desfășurat pe parcursul a 3 zile

Editura ap! și Basme cu cai invită publicul de toate vârstele la un minunat spectacol ecvestru: FRATE CAL.

Participanții se vor bucura de 3 zile de spectacol, iar în fiecare zi, trei norocoși vor câștiga o carte ap!

La achiziționarea unui bilet pentru oricare dintre cele trei zile de spectacol, participanții intră automat în tragerea la sorți și pot câștiga LA TRAP, carte semnată de cowboy-ul american Grant Golliher, cu o prefață a ediției în limba română scrisă de îndrăgitul actor și dresor de cai, Denis Ștefan.

Evenimentele au loc pe 28 aprilie, 1 mai și 12 mai la Casa Comana, str. Gelu Naum 607, și subliniază cât de important este să rămânem conectați cu natura în această tumultoasă epocă modernă – totul pe înțelesul copiilor, fără a exclude însă mesaje mai subtile destinate adulților.

„LA TRAP: Lecții de viață, leadership și empatie de la un cowboy nonconformist”, de Grant Golliher, o carte care vorbește, mai presus de toate, despre relația care se formează între om și cal, fiind o filosofie accesibilă despre viață, leadership și parenting, formulată de autor în urma experienței de zeci de ani acumulate ca dresor de cai.

Cartea vă poate ajuta să deveniți mai răbdători și mai puțin critici, să vă depășiți traumele sau dependențele, să vă înfruntați fricile, să vă consolidați încrederea, să vă deblocați potențialul neexploatat sau să vă descoperiți marea pasiune.

ap! (ACT și Politon) este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de carte din România.

Specializată în nonficțiune de calitate, editura a adus pe piața locală o serie de autori care au făcut furori în toată lumea, precum Tim Ferriss, Robin Sharma, Tony Robbins, Wayne Dyer, Steve Harvey, Gino Wickman și mulți alții.

Totodată, ap! (ACT și Politon) este editura românească sub egida căreia au fost publicate cele mai multe audiobookuri la nivel local.

Lansată în 2014, editura a adus în România peste 200 de titluri în format audiobook, multe dintre acestea fiind bestsellere care au făcut înconjurul lumii și au schimbat mii de vieți.

ap! (ACT și Politon) crede în dezvoltarea continuă și aduce cititorilor români titluri care acoperă o gamă variată de subiecte, din sfere precum: dezvoltarea personală și profesională, business, antreprenoriat, spiritualitate sau wellbeing.

Titlurile editurii se regăsesc atât în format clasic, cât și sub formă de eBook, MP3 sau audiobook, astfel încât cititorii să se poată bucura de lectură în orice moment al vieții lor.

ap! (ACT și Politon) online

Website: https://actsipoliton.ro/

Instagram: https://www.instagram.com/actsipoliton/

Facebook: https://www.facebook.com/actsipoliton

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/edituraactsipoliton/

YouTube: https://www.youtube.com/c/ActsipolitonRo-carti-audio/videos

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@actsipoliton

 

BASME CU CAI online:

Instagram: https://www.instagram.com/basmecucai

Website: https://basmecucai.ro/ro/

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.