Electrocasnicele Samsung conferă locuinței tale eleganță și rafinament

Știm că vrei să fii mereu în pas cu ultimele tendințe în modă și cu siguranță ai în garderobă piese vestimentare negre, o culoare elegantă ce va fi mereu la modă și îți va oferi un aer rafinat. Atunci, de ce să nu fii în trend și când vine vorba de designul casei tale, creat de electrocasnicele care te ajută zilnic în activitățile casnice? Samsung îți oferă soluția perfectă, astfel încât locuința ta să țină pasul cu tine și când vine vorba de fashion: electrocasnicele Samsung de culoare neagră.

În lumea modei se spune că negrul se asortează cu orice și că nu se va demoda niciodată. Astfel, frigiderul Samsung (RB31FERNDBC), cuptorul cu micounde Muse, aerul condiționat Jungfrau și aspiratorul Motion Sync, toate în nuanțe de negru, sunt electrocasnicele ideale ce vor oferi locuinței tale un aer chic și sofisticat.

Așa cum fiecare stil vestimentar are perioada sa de debut, electrocasnicele negre au apărut în anii ’80. Acum au revenit pentru a se integra perfect în designul casei tale, oferind atât eleganță cât și tehnologie de ultimă clasă, pentru ca tu să te poți bucura de confortul locuinței ce se va asorta perfect cu stilul tău.

Finisaje negre și funcții smart

Noua gamă de frigidere Samsung (RB31FERNDBC) este perfectă pentru bucătăriile rafinate, completând desing-ul oricărei case, în care tonurile închise de culoare se armonizează perfect cu design-ul minimalist. Alături de eleganță, noul frigider de la Samsung a fost conceput pentru a oferi spații generoase de depozitare oferind o capacitate totală de 310 l pentru alimente mereu proaspete, care își păstrează savoarea, astfel încât utilizatorii să se bucure de ingrediente delicioase.

Pe lângă aspectul stilat, noile frigidere Samsung au încorporat un tip special de compresor, denumit Digital Inverter, care le oferă capacitatea de a adapta rapid viteza de funcționare, alegând din cele 5 viteze pe care le are disponibile. În acest fel, noile frigidere își reglează temperatura rapid și cât de mult este nevoie, în urma analizării unor factori foarte variați, precum: temperatura alimentelor, temperatura camerei sau frecvența de deschidere a ușii frigiderului.

Noua versiune elegantă a frigiderului Samsung (RB31FERNDBC), oferă o performanță de neegalat, ușurință în utilizare, și consum redus de energie, toate reunite sub un design premium cu linii uimitoare și finisaje negre.

Rafinament și stil de viață sănătos

Pentru a veni în întâmpinarea celor care au un stil de viață sănătos și își doresc atât inovație cât și design, noua gamă de cuptoare MUSE de la Samsung este soluția ideală. Acestea oferă funcții diverse și recomandări de rețete, pentru fiecare regiune în parte, astfel încât porțiile pregătite să fie savuroase și nutritive.

Cuptoarele Muse beneficiază de tehnologia inovatoare TDS (Triple Distribution System), ce distribuie undele uniform, din trei direcții, pentru a-i ajuta pe cei care doresc să prepare o masă delicioasă într-un timp extrem de rapid. De asemenea, Samsung introduce pentru noua gamă de cuptoare cu microunde interiorul ceramic, ce împiedică transferul mirosurilor și apariția bacteriilor, pentru a asigura prepararea unor mancăruri sănatoase pentru cei dragi.
Inovația în pregătirea alimentelor este completată de design-ul și formele elegante ale noilor cuptoare MUSE. Acestea vor complimenta interiorul oricărei bucătării datorită liniilor sofisticate, finisajelor negre și accentelor metalice ale mânerului și ale butonului de reglaj, oferind un detaliu luxos oricărui interior.

Noile cuptoare cu microunde sunt esența unui stil de viață modern, în care funcționalitatea, stilul și grija pentru mediu sunt ingredientele perfecte pentru un cuptor cu microunde de top.

Design inovator și mod inteligent de a face curățenie

O locuință modernă are nevoie și de curățenie pentru ca tu să te bucuri pe deplin de confort lângă cei dragi. Astfel, Samsung îți oferă un aspirator proiectat să se miște în ritmul tău, facilitând manevrarea acestuia prin casă, pentru a asigura o curățare optimă.

Aspiratorul Motion Sync de la Samsung dispune pe lângă design-ul negru elegant, de revoluționarul sistem Desing Motion Sync™, care îl transformă într-unul dintre cele mai practice aspiratoare disponibile la ora actuală pe piață, iar tehnologia inovatoare CycloneForce Multi de care acesta beneficiază, este creată să mențină puterea mare de aspirare pentru o curățenie impecabilă de lungă durată.

Cu noul aspirator Motion Sync de la Samsung, poți beneficia mai mult ca oricând de putere, design și tehnologie, într-un aparat electrocasnic destinat curățeniei.

Atmosfera perfectă prin funcționalitate și eleganță

Dacă vrei să te bucuri de tot confortul într-o locuință cu stil, Samsung îți pune la dispoziție sistemul de aer condiționat Seria K (Jungfrau), un sistem de top ce îmbină designul elegant cu cele mai avansate tehnologii pentru a oferi atât performanță, cât și eficiență energetică.

Inovația oferită de Seria K o reprezintă posibilitatea de control a aparatului cu ajutorul smartphone-ului, astfel încât tu să ai tot confortul la o atingere de ecran. De asemenea, cu funcția Double Saving se reduce consumul de energie cu până la 80%, iar funcția Double Cleaning pune la dispoziție un filtru Full HD și un generator de ioni, denumit S-Plasma, pentru un aer purificat. Sistemul de aer condiționat beneficiază și de tehnologia Smart Inverter ce menține temperatura constantă, fără oprirea și pornirea continuă a compresorului.

Funcțiile inovatoare oferite de aerul conditionat Jungfrau sunt completate de liniile elegante și de culoarea neagră, deosebită, ce vor oferi locuinței tale rafinamentul și confortul ideal de care să te bucuri.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.