Elevii din sectorul 2 duc faima învăţământului românesc

Într-un top pe specializări al primelor 10 licee din Bucureşti, ai căror elevi au obţinut cele mai mari note la examenul de evaluare din acest an, 5 dintre ele sunt din sectorul 2, nota minimă de intrare fiind de peste 9,50.

Cele cinci unităţi din sectorul 2 cu mediile cele mai mari sunt următoarele:

· Colegiul Naţional “Mihai Viteazul” cu media – 9,64,

· Colegiul Naţional „Spiru Haret” cu media – 9,61,

· Colegiul Naţional Bilingv „George Coşbuc” cu media – 9,61,

· Colegiul Naţional „Iulia Haşdeu” cu media – 9,59,

· Colegiul Naţional “Cantemir Vodă” cu media – 9,

De asemenea, în urma rezultatelor centralizate la finalul examenelor de evaluare a reieşit faptul că elevii sectorului 2 au fost foarte bine pregătiţi, din cei 2342 de candidaţi un număr de1203 au obţinut medii mai mari sau egale cu 8.00.

Rezultate deosebite au obţinut şi elevii din sectorul 2 care au susţinut examenul de bacalaureat, fiind de notorietate faptul că şcolile din sectorul 2 se află, din nou, pe primul loc din Bucureşti la promovabilitate, motiv de mare bucurie pentru Primarul Neculai Onţanu care sprijină sistemul de învăţământ preuniversitar de stat.

Eforturile edilului sectorului 2 de îmbunătăţire şi modernizare continuă a sistemului de învăţământ, în toate cele 125 de unităţi pe care le are în administrare, au fost încununate de succes, dovadă fiind rezultatele excepţionale obţinute de elevi la Examenele Naţionale 2013, atât la evaluarea naţională, cât şi la bacalaureat.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.