Un somn de peste 50 de kilograme, captură-record în emisiunea „Pescar hoinar”

Ştiaţi că în unele bălţi din apropierea capitalei sălăşluiesc somni de 50, 60 sau chiar 70 de kilograme? Echipa emisiunii „Pescar hoinar” a pregătit pentru pasionații domeniului o poveste pescărească… adevărată. Eugen Roibu şi Victor Ţăruş le dau întâlnire telespectatorilor duminică, 21 iulie, de la ora 13.00, la TVR 2 şi online pe TVR+, la o ediţie specială a emisiunii, a cărei „vedetă” este un somn de peste 50 de kilograme.

Poveştile pescăreşti, dincolo de capacitatea de a visa frumos a pescarilor, devin, uneori, realitate… Captura-record a fost înregistrată la întâlnirea din această vară a pescarilor la Somnmania, un concurs de pescuit la somn organizat pe lacul Tâncăbeşti, care a ajuns anul acesta la ediţia cu numărul X.

Caravana emisiunii a fost martoră la acest eveniment şi îi invită pe telespectatori să vadă filmul acestei aventuri pescăreşti, să-i cunoască pe norocoşii câştigători şi să afle câteva dintre tehnicile folosite de participanţii la acest concurs.

Despre „Pescar hoinar”
Pentru această vară, caravana emisiunii „Pescar Hoinar” a pregătit noi aventuri la pescuit în fiecare duminică, la TVR 2. Spectacolul partidelor de pescuit marchează anul acesta 500 de ediţii, după 10 ani de difuzare neîntreruptă. Expediţiile în care prietenii pescari sau „nepescari” au însoţit caravana emisiunii au fost tot atâtea poveşti pescăreşti în care, departe de agitaţia urbană, am aflat nu numai capturi remarcabile, dar şi obiective istorice, culturale, turistice, tradiţii locale sau reţete de cherhana.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.