Este bine să înţelegem!

Cel puţin în ultimii 3 ani s-a încercat – fără nici un fel de succes, din păcate, la nivelul influenţării elitelor bruxelleze (!) – să se renunţe la ideea distrugerii guvernanţei Schengen, la desecurizarea totală a graniţelor intracomunitare şi a graniţelor externe ale UE, distruse prin acceptarea fără nici un fel de discernământ a migranţilor din Orientul Mijlociu. S-au avansat, aşadar, soluţii şi proiecte faste de securitate europeană în context imigraţionist, proiecte gandite sa contingenteze filtrarea eficienta a migratiei in afara teritoriului unional, proiecte care au fost TOATE (!) respinse ce către liderii UE, în favoarea… initierii unui dezastru umanitar, de securitate şi identitar european prin permiterea accesului neîngrădit al refugiaţilor pe teritoriul UE…!

Aşa cum arăta, la finele anului trecut, ministrul de interne al Germaniei, această politică de permeabilizare (care se dovedeşte pe zi ce trece mai irepsonsabilă – n.n.) a graniţelor UE a permis infiltrarea neîngrădită a mii de militanţi jihadişti în Germania şi Europa, jihadişti care au creat şi creează celule teroriste sau care au inflamat şi întreţinut sentimente antioccidentale prezente latent în interiorul comunităţilor musulmane deja existente de zeci de ani pe teritoriul UE. Spre disperarea serviciilor de securitate din ţările uniunii şi a revoltei neputincioase, deocamdată (!), a cetăţenilor europeni.

Principial vorbind, este extrem de greu să te pronunţi a priori – personal, nu susţin un asemenea demers – împotriva primirii refugiaţilor, care caută un loc în care să muncească, să iubească, să îşi crească şi să îşi educe copiii în pace. Însă, această primire se putea, fără doar şi poate, face într-un mod responsabil, asigurător pentru cetăţenii nevinovaţi ai Europei care, iată, cad victime ale imbecilităţii politicilor corecte politic ale elitei politice de extracţie neomarxistă a UE. Deci, sunt înclinat să cred că nimeni nu le întoarce spatele refugiaţilor, din principiu! Mai degrabă această crescând reticenţă este rezultatul direct al politicilor imbecile ale UE, în domeniu.

Spatele trebuie, însă, întors celor care au transformat o frecventabilă iniţiativa umanitară într-un dezastru de securitate pentru cetăţeanul european şi într-o scuză grotescă pentru distrugerea identităţii culturale, religioase, legale, cutumiare, instituţionale, familiale a bătrânului continent.

Spatele trebuie întors celor care au permis şi permit enclavelor musulmane de pe teritoriul ţărilor europene să sfideze legile şi autoritatea laică a statelor respective.

Spatele trebuie întors elitelor politice care permit Islamului şi să îşi impună cu dispreţ şi agresivitate cultura şi religia, în loc să le fie impus acel cadru normativ capabil să promoveze integrarea imigranţilor vechi şi noi în spaţiul cultural, democratic, instituţional, legal, cutumiar, tradiţional al ţărilor care i-au primit cu atâta căldură şi înţelegere.

De ce ar fi trebuit şi trebuie acţionat în acest sens? De ce ar trebui drastic sancţionate aceste elite europene?

Ca să înţelegeţi, este suficient cred să vă încurajez să vă informaţi (şi, să vă acordaţi răgaz pentru introspecţie) şi din alte surse decât cele corecte politic, despre natura Islamului.

Iată, spre exemplu, ce spune Ali Sina, autorul cărţii „Understanding Muhammad: A Psychobiography of Allah’s Prophet”: „Islam is not a religion. Considering Islam a religion is a foolish mistake that could cost millions of lives. Islam is a political movement set to conquer the world. It is the Borg of the non-ficţional world. Islam has one goal and one goal alone: to assimilate or to destroy”. Adică, „„Islamul nu este o religie. Să considerăm Islamul o religie este o greşeală stupidă, care ar putea costa milioane de vieţi. Islamul este o mişcare politică, setată pentru a cuceri lumea. Este un Borg al lumii non-ficţionale. Islamul are un singur scop şi doar unul: să asimileze sau să distrugă“.

Voi reveni…

Daniel Uncu

P.S.

Ministrul de Finanţe german afirmă tranşant şi de-a dreptul surprinzător că migranţii musulmani sunt bineveniţi în Germania, dar că ei „trebuie să accepte modul nostru de viaţă“. Wolfgang Schäuble a ţinut sa remarce, în timpul unei discuţii la Berlin miercuri seară, faptul că in cazul în care nu le place cultura Europei, atunci înseamnă că au luat o „decizie greşită“ când au ales să vină pe continent. „Sunt locuri mai bune în lume pentru a trăi în conformitate cu legea islamică decât Europa“, a adăugat acesta.

Ca să vezi…! Cred că s-au scris, în ultimii ani, sute de mii de postări virtuale, analize şi articole de presă şi s-au produs mii de ore de emsiuni tip talk-show la nivel european şi nu numai, în care o varietate robustă de analişti, politicieni de dreapta conservatoare, politologi independenţi sau cetăţeni simpli au produs idei exact pe această temă şi exact cu această abordare. Iată că, până la urmă, măcar unul dintre politicienii germani aflaţi în cârdăşia de extracţie neomarxistă pusă la cale de dna Merkel, spune lucrurilor pe nume. Mai bine mai târziu decât niciodată, Herr Schäuble.

Dar, aţi fi fost mult mai convingător, dacă nu aţi fi făcut această declaraţie într-o perioadă pre-electorală, stimate domn…!

P.S. By the way, cei care nu vor totuşi să mai plece, cum ar trebui să se integreze culturii europene? Doar cu rugăminţi şi cursuri de dezvoltare personală, religie, istorie? Oare, nu cumva şi mai întâi de toate, cu o legislaţie adecvată, promovată şi implementată la nivelul întregii Uniuni Europene…?

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.