Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Eugen Tomac, liderul Mişcării Populare, despre recentele măsuri ale cabinetului Ponta

Publicat: joi, 08 august 2013

Liderul Mişcării Populare, Eugen Tomac,  a lansat un atac furibund la adresa premierului Ponta, pornind de la recentele decizii ale cabinetului pe care acesta îl conduce, măsuri privind introducerea din 2014 a mai multor taxe la nivel naţional.

Vă prezentăm textul textul declaraţiei:

” Prim-ministrul Victor Ponta dă dovadă, din nou, de ipocrizie. După obișnuitul circ mediatic pe care l-a făcut la preluarea mandatului despre casele RA-APPS în care ar sta angajații „de lux” ai statului, prim-ministrul Victor Ponta s-a lăsat înduioșat de secretarele și consilierii miniștrilor săi și a decis să le păstreze privilegiile.

După ce, animat de propriul slogan „dreptate până la capăt”, le-a tot promis românilor că va reduce cheltuielile cu angajații din administrația centrală cărora li se acordă locuințe de lux gratuite de la RA-APPS, Victor Ponta bate din nou în retragere. Peste 160 de secretari de stat, șefi de agenții guvernamentale, consilieri și secretare de miniștri din Guvernul Victor Ponta beneficiază, în continuare, de lux pe banii noştri. Birurile mai mari pe capul românilor sunt destinate să acopere cheltuielile nemeritate pentru clientela USL.

În luna martie, Guvernul Victor Ponta a decis, prin ordonanță de urgență, să acorde locuințe RA-APPS doar miniștrilor pe întreaga durată a mandatului, iar secretarilor de stat și persoanelor care ocupă funcții asimilate acestora le-a dat dreptul de a ocupa locuințe de serviciu de la RA-APPS timp de trei luni de la data numirii în funcție. Numai că, de la vorbă pân’ la faptă e cale lungă pentru prim-ministrul Victor Ponta, așa că, înduioșat de secretarele și consilierii miniștrilor săi, a strecurat un articol în aceeași ordonanță în care a stabilit că acele contracte de închiriere a locuințelor RA-APPS aflate în derulare vor rămâne în vigoare până la data la care au fost încheiate. O grijă în minus pentru secretarele prim-ministrului Victor Ponta aflat la plajă în Miami…

Eugen Tomac”

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=12020

Publicat de la data aug. 8 2013. Categorii POLITIC.

Zona comentariilor

Meteo în țară

20 octombrie 2019, 10:51
 

N
Ceaţă
12°C
0 km/h
Perceput de temperatură: 14°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 100%
Vânt: 0 km/h N
Rafale de vânt: 0 km/h
UV-Index: 1
Răsarit: 7:36
Apus: 18:24
Prognoza 21 octombrie 2019
Zi
 

ENE
Predominant însorit
24°C
Vânt: 4 km/h ENE
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 3
Noapte
 

NE
Senin
10°C
Vânt: 0 km/h NE
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 3
More forecast...
 

Loto

Horoscop

  • 234.872 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team