Siderat de România: De ce nu îl pot iubi pe Voiculescu – George LUCIAN

Pentru că nimic din ceea ce face, din ceea ce spune, dar mai ales din ceea ce comandă trepăduşilor săi din trust, nu îmi inspiră caracterul unui om integru, corect, dar mai ales sincer. Nu cu mine, sau cu voi, dragi cititori, ci cu el însuşi. Fiecare reacţie a acestui individ care mai mereu pare a tuna şi fulgera împotriva a ceea ce nu îî e pe plac (uitaţi-vă doar la fotografiile în care apare şi veţi pricepe, doar dacă vreţi, ceea ce am vrut să spun), mă determină să cred că, de fapt, interesul domniei sale este unul ascuns bine ochilor pulimii tăriceneşti. Este mai mult o luptă cu propriile convingeri căpătate în regimul securisto-comunist, pe care l-a slujit atâţia ani cu abnegaţie.

Acest dubios individ, numit Dan Voiculescu, şi-a pierdut demult credibilitatea în ochii românilor care mai gândesc, cât de cât. e-a lungul timpului , patronul din umbră a militat şi a profitat de naivitatea omului simplu. La fel a făcut şi Sârbu cu PROTV-ul său, dar măcar, acesta din urmă, a avut decenţa de a se retrage şi a nu cădea în ridicol. În schimb, cel căruia i se spune Varanul ( şi nu degeaba) nu a făcut altceva decât să se îmbogăţească vânzând la infinit pe post de valoare culturală, prostia şi prostituţia întelectuală, promovată cu atâta patos de formatorii IMA.  Să nu uităm că el a fost beneficiarul direct, luptându-se cu o ferocitate incredibilă pentru acest scop, al reintroducerii în grila de programe, în spaţiul  de dinainte de miezul nopţii a  emisiunilor ce promovează jocurile de noroc, îngenunchind singura instituţie ce reglementează emisia şi calitatea programelor radio-tv pe teritoriul României ( a se consemna că, la nici câteva zile după ce articolul incriminator a dispărut suspect din Decizia Cadru a CNA di aprilie a acestui an, deja trustul domnului Voiculescu deja făcea promovarea pentru Bingo).

Cum să iubesc şi să îmi aleg drept model un individ  a cărui minte e tot mai perversă şi care încearcă să îmi vândă tot felul de bazaconii drept valori culturale? Stau şi vă întreb pe dumneavoastră: ce om normal la cap ar persista pe aceeaşi idee obsedantă a suspendării unui ins, în condiţiile în care toţi partenerii săi de guvernare nu vor să o mai facă?. Nu ţin partea lui Băsescu, a făcut o grămadă de măgării de când s-a instalat prin te miri ce birou important. Dar când vezi un individ , la fel de corupt, pervers şi fără scrupule cum insistă în prostia sa , doar pentru orgoliul propriu… Deja îmi miroase toată treaba a cămaşă de forţă.

Şi voi vreţi să îl iubesc …

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.