Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Siderat de România: De ce nu îl pot iubi pe Voiculescu – George LUCIAN

Publicat: joi, 08 august 2013

Pentru că nimic din ceea ce face, din ceea ce spune, dar mai ales din ceea ce comandă trepăduşilor săi din trust, nu îmi inspiră caracterul unui om integru, corect, dar mai ales sincer. Nu cu mine, sau cu voi, dragi cititori, ci cu el însuşi. Fiecare reacţie a acestui individ care mai mereu pare a tuna şi fulgera împotriva a ceea ce nu îî e pe plac (uitaţi-vă doar la fotografiile în care apare şi veţi pricepe, doar dacă vreţi, ceea ce am vrut să spun), mă determină să cred că, de fapt, interesul domniei sale este unul ascuns bine ochilor pulimii tăriceneşti. Este mai mult o luptă cu propriile convingeri căpătate în regimul securisto-comunist, pe care l-a slujit atâţia ani cu abnegaţie.

Acest dubios individ, numit Dan Voiculescu, şi-a pierdut demult credibilitatea în ochii românilor care mai gândesc, cât de cât. e-a lungul timpului , patronul din umbră a militat şi a profitat de naivitatea omului simplu. La fel a făcut şi Sârbu cu PROTV-ul său, dar măcar, acesta din urmă, a avut decenţa de a se retrage şi a nu cădea în ridicol. În schimb, cel căruia i se spune Varanul ( şi nu degeaba) nu a făcut altceva decât să se îmbogăţească vânzând la infinit pe post de valoare culturală, prostia şi prostituţia întelectuală, promovată cu atâta patos de formatorii IMA.  Să nu uităm că el a fost beneficiarul direct, luptându-se cu o ferocitate incredibilă pentru acest scop, al reintroducerii în grila de programe, în spaţiul  de dinainte de miezul nopţii a  emisiunilor ce promovează jocurile de noroc, îngenunchind singura instituţie ce reglementează emisia şi calitatea programelor radio-tv pe teritoriul României ( a se consemna că, la nici câteva zile după ce articolul incriminator a dispărut suspect din Decizia Cadru a CNA di aprilie a acestui an, deja trustul domnului Voiculescu deja făcea promovarea pentru Bingo).

Cum să iubesc şi să îmi aleg drept model un individ  a cărui minte e tot mai perversă şi care încearcă să îmi vândă tot felul de bazaconii drept valori culturale? Stau şi vă întreb pe dumneavoastră: ce om normal la cap ar persista pe aceeaşi idee obsedantă a suspendării unui ins, în condiţiile în care toţi partenerii săi de guvernare nu vor să o mai facă?. Nu ţin partea lui Băsescu, a făcut o grămadă de măgării de când s-a instalat prin te miri ce birou important. Dar când vezi un individ , la fel de corupt, pervers şi fără scrupule cum insistă în prostia sa , doar pentru orgoliul propriu… Deja îmi miroase toată treaba a cămaşă de forţă.

Şi voi vreţi să îl iubesc …

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=12037

Publicat de la data aug. 8 2013. Categorii Editorial, Opinii. Comentarii, Siderat de România.

Zona comentariilor

Meteo în țară

23 august 2019, 0:14
 

ENE
Senin
22°C
7 km/h
Perceput de temperatură: 21°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 64%
Vânt: 7 km/h ENE
Rafale de vânt: 7 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 6:26
Apus: 20:10
Prognoza 23 august 2019
Zi
 

NE
Parţial însorit cu furtună
34°C
Vânt: 14 km/h NE
Rafale de vânt: 18 km/h
max. UV-Index: 7
Noapte
 

NE
Predominant senin
22°C
Vânt: 11 km/h NE
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 7
More forecast...
 

RSS De la ANM:

  • Informare meteorologica
    Ziua/luna/anul : 21-08-2019 Ora : 10 : 00 Nr. mesajului : 1 Intervalul : 21, 22, 23 august; Zonele afectate : conform textului; Fenomene : disconfort termic; Mesaj : INFORMARE METEOROLOGICĂ Fenomene vizate: disconfort termicInterval de valabilitate: 21, 22, 23 augustZone afectate: conform textului       În intervalul menționat, disconfortul termic va fi ridicat îndeosebi în […]

Loto

Horoscop

  • 225.389 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team