Evernote Business se lansează în România

Evernote, compania care ajută oamenii să își amintească totul, anunță lansarea Evernote Business în România. Această nouă soluție permite companiilor să folosească cât mai eficient baza de cunoștințe cumulate a tuturor angajaților. Realizată pentru a întâmpina nevoile afacerilor mici și mijlocii, Evernote Business adaugă produsului de bază Evernote caracteristici care permit colectarea, descoperirea și distribuirea eficientă a informațiilor în cadrul unei companii.

Peste 2000 de companii s-au înscris deja în Evernote Business, ca urmare a lansării de succes din luna decembrie a anului 2012 în Franța, Germania, Elveția, Anglia, Canada, Japonia și SUA. În următoarele luni, soluția va fi disponibilă în peste alte 50 de țări din EMEA, America Latină și Asia-Pacific.

“Vizita în România, cu ocazia How to Web, a fost o oportunitate de a cunoaște comunitatea locală de antreprenori, developeri și utilizatori Evernote. Sper să fie la fel de încântați precum sunt eu în ceea ce privește Evernote Business; soluția rezolvă cea mai mare provocare cu care se confruntă companiile în curs de dezvoltare: descoperirea cunoștințelor indivizilor și a grupurilor. Soluția face accesibilă colectarea propriilor informații, și descoperirea imediată a cunoștințelor colegilor; astfel, nu se irosește efort. Utilizarea Evernote Business a schimbat complet felul în care compania noastră funcționează”, a spus Phil Libin, CEO Evernote.

Printre premiile câștigate de-a lungul timpului, Evernote a primit recent distincția “Best Mobile App for Enterprise Award” la cel mai important eveniment din industrie, Mobile World Congress 2013, Barcelona; premiul este oferit organizației care a introdus cele mai inovative instrumente, pentru telefoanele mobile, ce ajută utilizatorii din companii să lucreze mai eficient.

Peste două treimi* din cei 50 de milioane de utilizatori Evernote folosesc deja serviciul pentru a-și îmbunătăți productivitatea la birou. Piața companiilor globale mici și mijlocii reprezintă o oportunitate extraordinară pentru Evernote Business, având în vedere faptul că 70% din utilizatorii Evernote sunt din alte țări decât SUA.

Evernote Business este disponibil în aplicațiile Evernote pentru Mac, iOS, Android și Windows Desktop. Related Notes se afișează în aplicațiile Evernote Mac, Evernote Clearly pentru Chrome și Firefox, Evernote Web Clipper pentru Chrome.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.