Exista un timp…

Exista un timp al fericirii si exista un timp al durerii! Exista un timp al iubirii si exista un timp al urii! Exista un timp al distantei si exista un timp al apropierii! Exista un timp al exaltarii sufletesti si exista un timp al sinuciderii sufletesti! Exista un timp al luptei si exista un timp al abandonului! Exista un timp al comunicarii si exista un timp al tacerii! Exista un timp al asteptarii si exista un timp al venirii! Exista un timp al dorintei si exista un timp al ignorantei! Exista un timp in care radem si exista un timp in care plangem, cu ochii, cu sufletul, sau cu gandurile! Exista un timp al plecarii si exista un timp al regasirii, de sine sau regasirea unui alt suflet! Exista un timp in care gandurile, visele si dorintele exista doar pentru o persoana si exista un timp in care toate aceste lucruri se impart la doi! Exista un timp al cuvintelor de iubire si exista un timp al tacerilor dureroase! Exista un timp al iubirii in doi si exista un timp al singuratatii in doi!

Exista un timp al exprimarii verbale a gandurilor si sentimentelor si exista un timp in care ele doar se simt! Exista un timp al infinitului si exista un timp al limitarii, fizice si sufletesti! Exista un timp aici si exista un timp acolo! Exista timpul tau, timpul omului din sufetul tau si timpul petrecut impreuna! Exista un timp al miracolelor si exista un timp al dezastrelor! Exista un timp in care ne simtim toate sertarele sufletului date de pereti si exista un timp in care simtim ca in fiecare sertarel al sufletului este liniste si bucurie! Exista un timp cand ne vine sa fugim de tot si de toate si exista un timp in care ne dorim sa fugim spre tot si toate! Exista un timp care raneste si exista un timp care vindeca! Exista un timp al sperantei si exista un timp al indoielii! Exista un timp de dumnezeire si exista un timp al altarelor prabusite, arse, sau ingropate de vii! Exista un timp in care ne regasim si exista un timp in care ne pierdem prin viata, prin gandurile, trairile si povestile altora! Exista un timp in care ne bucuram profund de viata si exista un timp in care am vrea sa se termine totul! Exista un timp al motivarii si exista un timp al deznadejii totale!

Exista un timp al inceputurilor si exista un timp al sfarsiturilor! Exista un timp al intrebarilor si exista un timp al raspunsurilor! Exista un timp al curajului si exista un timp in care nu mai avem puterea sufleteasca sa facem nimic! Exista un timp al deciziilor si exista un timp al actiunii! Exista un timp al imbratisarilor de bun venit si exista un timp al strangerilor de mana de despartire! Exista un timp in care avem credinta ca totul este posibil si exista un timp in care ne mor toti sfintii si insusi Dumnezeu! Exista un timp in care o privire, un gest sau un oftat spun mai mult decat 1000 de cuvinte si exista un timp in care 1000 de cuvinte nu ne spun nimic! Exista un timp al visarii si exista un timp al aducerilor-aminte! Exista un timp al regretelor si exista un timp al viselor devenite realitate! Exista un timp al trecutului, cu bune, cu mai putin bune, cu lectii de viata invatate sau nu, cu regrete si momente netraite! Exista un timp al prezentului cu trairi, cu ganduri, cu iubire, cu fericire, cu intrebari si dorinte! Exista un timp al viitorului cu certitudini si framantari, cu vise si sperante! Exista un timp in care primesti si exista un timp in care daruiesti! Exista un timp pentru DA, exista un timp pentru NU si exista un timp pentru POATE! Exista un timp pentru maine si exista un timp pentru niciodata! Exista un timp….    Viata m-a invatat ca omul este suma si experienta tuturor timpurilor, oricum ar fi ele!

Alexandra Mihai,

Montreal

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.