Serviciu informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

ExpoRomânia – „BRUXELLES ȘI CALEA SPRE SUCCES”,

Publicat: vineri, 26 aprilie 2019
Cel mai de amploare proiect internațional de dezvoltare Business al anului 2019, se lansează oficial la Bruxelles, pe 16 mai
Asociația Internațională a Întreprinderilor Creative Belgia, în parteneriat cu Pro Star Office – Centru de afaceri Bruxelles,  EFQM Bruxelles,  Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) – Directia pentru Agricultura Judeteana Iasi, Manifest Events  și Satul Inteligent , anunță prima ediție a evenimentului ExpoRomânia – „BRUXELLES ȘI CALEA SPRE SUCCES” ce va avea loc între 16 și 19 mai.
Evenimentul vizează transformarea Bruxelles-ului în capitală globală de business pentru antreprenorii români din spațiul european care dețin afaceri atât pe teritoriul cât și în afara României. In egală măsură, proiectul promovează dezvoltarea relațiilor economice România-Belgia.
Feedback-ul, atât din partea organizațiilor guvernamentale, culturale, cât si din spațiul de antreprenoriat, a fost unul foarte pozitiv în urma lansării conceputului în Parlamentul European pe 10-11 Aprilie, susținând succesul atât pe termen scurt cât și lung.
Aflat la prima ediție, ExpoRomânia – „BRUXELLES ȘI CALEA SPRE SUCCES”  vine în întâmpinarea și promovarea mediului de business româno-belgian, invitând atât firmele românești cat și pe cele belgiene în cadrul primului eveniment Business-to-Business de acest tip organizat de antreprenori români în Bruxelles.
„Pe parcursul a 4 zile, participanții vor avea ocazia să se conecteze pe plan profesional, să își promoveze serviciile și produsele,  și, mai mult decât atât, să ia parte la ceea ce în cursul acestui an se va transforma în cel mai notabil proiect de promovare antreprenorială România-Belgia la nivel european, de transformare a Bruxelles-ului în Capitală Europeană pentru antreprenorii români din afara țării natale.
Comunitatea creată va promova cele mai noi practici Business și va amplifica valori precum inovația, lucrul eficient împreună și împărțirea de cunoștințe pentru o creștere rapidă și sustenabilă” – Viorel Stoica, fondator al proiectului si președinte al Asociației Internaționale a Întreprinderilor Creative din Belgia.
În cadrul evenimentului, firmele participante vor avea ocazia să participe la programe menite să le ajute în desfășurarea activității, în dezvoltarea durabilă, în promovare, în identificarea de noi canale de distribuție și în accesarea de fonduri europene pe programul Horizon 2020-2027 – cât și în varianta de clustere. De asemenea, vor fi organizate atât conferințe de training si coaching business gratuite, cât și sesiuni de networking pentru stimularea relațiilor economice, atât guvernamentale cât și între oameni de afaceri.
Evenimentul este deschis tuturor industriilor, cel mai mare interes arătându-se până în acest moment din partea afacerilor din turism, IT, dar și import-export produse.
“În context european, este foarte important să existe un astfel de eveniment – nu numai pentru promovarea relațiilor business, dar si pentru facilitarea comunicării între antreprenori români din afara țării și împărțirea “know-how”-ului de business. Este o plăcere sa fim parteneri ExpoRomania și să putem ajuta, în cazul nostru, la organizarea de workshop-uri Marketing Online pentru afacerile participante.” – Andrei Tiu, Fondator si Director de Marketing
Tot în cadrul evenimentului, se va lansa oficial  și clubul Business afiliat ExpoRomânia, membrii acestuia având acces la o comunitate business internațională, consultanță și training pentru accesarea fondurilor de investiții, dar și evenimente exclusive pentru facilitarea colaborărilor business.
Organizatori: Asociația Internațională a Întreprinderilor Creative Belgia, Manifest Events s.r.l., împreună cu inițiatorul proiectului, Satul Inteligent S.R.L.
Evenimentul are loc la Business Center PRO STAR OFFICE, Quai du Commerce nr. 48, 1000 Bruxelles.
Înscrierile se fac la : office@exporomania.com.
Contact  România :
Viorel Stoica, președinte,
+40/736 870 180
office@exporomania.com
Contact Belgia:
Simona Ivanciu, vicepreședinte
+32/486 733 168
simonaivanciu@hotmail.com

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=110147

Publicat de la data apr. 26 2019. Categorii ACTUALITATE, ALEGEREA NOASTRA, UNIUNEA EUROPEANĂ.

Zona comentariilor

Meteo în țară

16 octombrie 2019, 4:03
 

NNE
Senin
10°C
4 km/h
Perceput de temperatură: 10°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 100%
Vânt: 4 km/h NNE
Rafale de vânt: 4 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 7:31
Apus: 18:31
Prognoza 17 octombrie 2019
Zi
 

E
Înnourat
22°C
Vânt: 0 km/h E
Rafale de vânt: 4 km/h
max. UV-Index: 3
Noapte
 

NE
Nori intermitenti
9°C
Vânt: 0 km/h NE
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 3
More forecast...
 

RSS De la ANM:

 • Tipul mesajului : Atentionare nowcasting
  COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 16-10-2019 Ora : 0 Nr. mesajului : 1 Intre orele : 00:00 si 06:00 In zona : Județul Constanta;Județul Tulcea; Se vor semnala : - ceaţă care determină vizibilitate scăzută, local sub 200 m şi izolat sub 50 m
 • Tipul mesajului : Atentionare nowcasting
  COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 15-10-2019 Ora : 23 Nr. mesajului : 2 Intre orele : 23:45 si 05:15 In zona : Județul Galaţi;Județul Iaşi;Județul Vaslui; Se vor semnala : local - ceață care reduce vizibilitatea sub 200 m și izolat sub 50 m
 • Tipul mesajului : Atentionare nowcasting
  COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 15-10-2019 Ora : 23 Nr. mesajului : 3 Intre orele : 23:15 si 05:15 In zona : Județul Bacău: zona joasă;Județul Suceava: Fălticeni, Cornu Luncii, Udești, Preutești, Bosanci, Baia, Forăști, Râșca, Boroaia, Vadu Moldovei, Rădășeni, Moara, Horodniceni, Vulturești, Bogdănești, Stroiești, Drăgoiești, Bunești, Fântâna Mare, Hârtop;Județul Neamţ: zona joasă;Județul Vrancea: zona […]

Loto

Horoscop

 • 234.041 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team