ExpoRomânia Bruxelles

 

În contextul președinției României la Consiliul Europei, Asociația Internațională a Afacerilor Creative, cu sediul în Belgia, Manifest Events SRL, împreună cu inițiatorul proiectului, Satul Inteligent SRL, vă invită să participați la prima ediție a expoziției „BRUXELLES ȘI CALEA SPRE SUCCES” ExpoRomânia, ce va avea loc în perioada 16-19 mai 2019, acțiune ce își dorește să faciliteze internaționalizarea afacerilor românești pe piața unică a UE, dar și să încurajeze administrațiile locale cât și mediul de afaceri în a se adresa direct comunității românești din Belgia. La eveniment sunt așteptați și antreprenori români care au afaceri în spațiul intercomunitar în cele 28 de state europene.

Acest eveniment va fi inaugurat între 10-11 aprilie 2019 în Parlamentul European de la Bruxelles, ocazie cu care va fi susținută conferința de lansare a primului eveniment sub marca „ExpoRomânia”. În acest cadru vor avea loc o serie de manifestări culturale de înalt nivel – expoziția de pictură a marelui Horia Bernea, expoziție de carte, de costume populare și produse artizanale, lansare de carte, conferințe, momente muzicale.
Sunt așteptați să participe atât europarlamentari români cât și europarlamentari ai celorlalte state membre, reprezentanți ai altor instituții românești la Bruxelles, cât și un numeros public român și belgian.

www.exporomania.com

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.