Expoziția ,,Dialog între generații” la Galeriile de Artă ,,Ion Andreescu”din Buzău

Un eveniment cultural de excepție se va deschide pe 6 martie 2024 la Buzău, recomandat de platforma de presă Intell News și de ziarul Ultima Oră, parteneri media.

Acest proiect cultural este inițiat și curatoriat de președintele Filialei Buzău a Uniunii Artiștilor Plastici din România, prof. dr. Valeriu Șușnea, artist vizual.

În fiecare an, la începutul lunii martie, artistul plastic Valeriu Șușnea își invită colegii și prietenii la vernisarea unei expoziții aniversare, de ziua sa, pe 6 martie.

Este o expoziție care are pe simeze trei mari artiști plastici trecuți la cele veșnice, alături de alți treisprezece artiști plastici contemporani valoroși.

,,Dialog între generații” se va desfășura pe parcursul lunii martie 2024, iar miercuri, 6 martie, la orele 14:00, va avea loc vernisajul expoziției, la Galeriile de Artă ,,Ion Andreescu” din Buzău.

Reamintim cititorilor că pe 21 februarie 2024, la sediul din strada Băiculești nr. 29 al Uniunii Artiștilor Plastici din România, platforma de presă bilingvă (română&engleză) Intell News și ziarul  Ultima Oră au primit din partea filialei Buzău Diplome de Excelență și insigne aniversare 55 de ani, prin președintele acestei filiale, domnul Valeriu Șușnea.

Asta înseamnă că eforturile noastre sunt apreciate, datorită muncii depuse în sute de articole, materiale video și cataloage foto, care cuprind activitatea expozițională și nu numai a majorității filialelor bucureștene și teritoriale ale U.A.P. din România. Această filială teritorială a împlinit de curând 55 de ani.

Diplomele și insignele aniversare au fost primite de Claudiu Victor Gheorghiu, artist vizual, membru titular al Uniunii Artiștilor Plastici din România – filiala AFAPRR, jurnalist cultural, Senior Editor Intell News, publicist comentator al ziarului Ultima Oră.

Claudiu Victor Gheorghiu

Comments

comments

2 comentarii la „Expoziția ,,Dialog între generații” la Galeriile de Artă ,,Ion Andreescu”din Buzău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.