Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Expoziția Felină Internațională de Primăvară SofistiCAT – Cats & Tales

Publicat: miercuri, 11 aprilie 2018
Peste 250 de pisici din nouă țări vor putea fi admirate la Expoziția Internațională Felină de Primăvară – SofistiCAT, care va avea loc în zilele de 14-15 aprilie la Pavilionul C 6 din complexul Romexpo, București.  
Expoziția, deschisă în ambele zile între orele 10-17, va avea ca punct culminant concursul “BEST IN SHOW”, în care cele mai frumoase pisici din expozitie se vor întrece pentru un loc pe podium.  Un prestigios juriu internațional va evalua superbele exemplare de pisici din rasele Persană, Exotică, Maine Coon, Norvegiană de Pădure, Siberiană, Angora Turcească, Sacră de Birmania, Bengaleză, British Shorthair, British Longhair, Abysiniană, Chartreaux, Devon Rex, Sphynx și Don Sphynx, Albastru de Rusia, Burma, Singapura, Orientală și Siameză.
Sâmbătă 14 aprilie, în pauza dintre arbitraj si concursul final  “Best in Show”, va avea loc festivitatea de premiere a celor mai valoroase pisici din România, trofeul NATIONAL WINNER.
Duminică 15 aprilie, crescătorii de Norvegiană de Pădure au pregătit pentru public o prezentare specială.
Ca de fiecare dată, în cele două zile ale expoziției se va desfășura și campania “ARATĂ CĂ ÎȚI PASĂ”, în cadrul căreia se vor strânge donații (în bani sau hrană) pentru animalele din adăposturi. Organizațiile pentru protecția animalelor vor aduce pisici vaccinate și sterilizate, spre adopție.
Vizitatorii vor putea participă la o tombolă specială, având ca premii centre de joacă pentru pisici, iar pentru copii va fi deschis un atelier de pictură pe față. În cadrul evenimentului, vor fi disponibile, la prețuri promoționale, produse și accesorii destinate atât pisicilor (hrană, igiena, joacă), cât și iubitorilor acestora (bijuterii, tricouri, poșete).
Prețul unui bilet de intrare este de 10 lei, pensionarii au bilet redus la 5 lei, iar copiii au acces gratuit.
Pentru informații suplimentare: candice_dragota@yahoo.com
Sofisticat WIKI
CATS AND TALES este tema ediției de primăvară a Expoziției Internaționale Feline– SofistiCAT  și aduce în pavilionul C6 al Romexpo, personajele din basmele copilăriei și poveștile celor mai premiate pisici.
NATIONAL WINNER este titlul acordat exemplarului care a acumulat cele mai multe puncte în urma participării în concursurile internaționale organizate sub egida FIFe. În acest sezon, NATIONAL WINNER este BUBBLIN DUBLIN (în imaginile atașate), din rasa RAGDOLL.
Asociația Felină Sofisticat face parte din Federația Națională Felinologică Română și Federația Internațională Felină – FIFe.
Este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, înființată în anul 2005, reprezintă interesele crescătorilor de pisici de rasă din România și are ca principal obiectiv promovarea felinelor de rasă în cadrul expozițiilor internaționale

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=95999

Publicat de la data apr. 11 2018. Categorii CALEIDOSCOP, LIFE & STYLE, LIFESTYLE.

Zona comentariilor

Meteo în țară

23 mai 2019, 10:58
 

VSV
Soare
20°C
14 km/h
Perceput de temperatură: 22°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 63%
Vânt: 14 km/h VSV
Rafale de vânt: 14 km/h
UV-Index: 6
Răsarit: 5:41
Apus: 20:45
Prognoza 24 mai 2019
Zi
 

SSV
Furtună
23°C
Vânt: 4 km/h SSV
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 5
Noapte
 

VNV
Precipitaţii
13°C
Vânt: 4 km/h VNV
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 5
More forecast...
 

RSS De la ANM:

  • Informare meteorologica
    Ziua/luna/anul : 22-05-2019 Ora : 10 : 00 Nr. mesajului : 1 Intervalul : 22 mai, ora 12 – 23 mai, ora 22; Zonele afectate : conform textului; Fenomene : cantități de apă însemnate, manifestări de instabilitate atmosferică temporar accentuată; Mesaj : INFORMARE METEOROLOGICĂ Interval de valabilitate: 22 mai, ora 12 – 23 mai, ora […]

Loto

Horoscop

  • 210.771 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team