Expoziţie de icoane la Clubul Seniorilor

Primăria Sectorului 6, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială Sector 6, a pregătit în data de 26 aprilie la ora 10.00, în incinta “Clubului Seniorilor” o expozitie de icoane pe sticla şi vaze decorative cu  titlul “Icoana… parte din suflet”.

În cadrul expoziţiei vor putea fi admirate lucrări realizate de cei  25 de seniori care frecventează cercul de pictură ce se desfăşoară la Clubul Seniorilor.

Încă din luna martie, seniorii s-au pregătit temeinic pentru acest eveniment şi s-au specializat în pictura icoanelor pe sticlă şi decorarea vazelor cu multă fantezie şi pricepere.

Prin activităţile de petrecere a timpului liber pe care Clubul Seniorilor le oferă se urmăreşte încurajarea exprimării libere, spontane, într-o atmosferă degajată, iar persoanele vârstnice din comunitatea Sectorului 6 se simt în siguranţă şi protejate.

Clubul Seniorilor a fost inaugurat la sfârşitul anului trecut la iniţiativa Primăriei Sector 6, iar prin activităţile pe care le desfăşoară permite menţinerea sau ameliorarea capacităţilor fizice şi intelectuale ale persoanelor vârstnice, stimulează participarea persoanelor vârstnice la viaţa socială.

 În prezent peste 360 de persoane iau parte la activităţile de la Clubul Seniorilor Sector 6.

Clubul Seniorilor se află situat în Calea Plevnei nr. 234, Sector 6, Bucureşti (staţie RATB Plevnei: linia 178, tramvai 11, 35; vis-à-vis de Primăria Sectorului 6), e-mail: clubulseniorilor6@yahoo.com.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.