Fata purtătorului de cuvânt al lui Vladimir Putin, angajată la P E

 

Ruşii îşi poziţionează cadrele cât se poate de bine în interiorul instituţiilor europene. Elizaveta Peskova, fiica purtătorului de cuvânt al lui Vladimir Putin , lucrează ca şi intern  în Parlamentul European (PE) de la Bruxelles și are acces neîngrădit la diferite documente UE. Tatăl său, Dmitry Peskov, lucrează de circa 20 de ani alături de preşedintele rus.

 

În vârstă de doar 21 de ani, Peskova a fost angajată de eurodeputatul francez Aymeric Chauprade, un reprezentat al extremei dreapta foarte apropiat de către ruşi. Acesta a susţinut deschis anxarea Crimeei de către Rusia .

 

Aymeric Chauprade a ajuns în Parlamentul European pe liste Frontului Naţional, partidul condus de Marine Le Penn, partid finanţat în 2011 cu 11 milioane de dolari de o bancă rusească. După ce a ajuns la Bruxelles , însă, Chauprade a părăsit formaţiunea și a format propriul său partid de extrema dreaptă, Les Français libres.

 

Numele Elizavetei Peskova apare ca trainee pe pagina oficială a lui Chauprade de pe site-ul Parlamentului European, iar Chauprade însuși a confirmat pentru Europa Liberă că ea este parte a echipei sale.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.