Făuritori în Companii – Acces la inspiraţie şi bun gust

În perioada 1 Aprilie – 1 Iulie 2013, Comunitatea Făuritori desfăşoară Campania Făuritori în Companii, având ca obiectiv promovarea artiştilor reprezentativi din domeniul handmade în mediul corporate şi crearea unor canale coerente de acces către această categorie de produse. Făuritorii sunt deja prezenţi online prin catalogul Făuritori de Frumos, pe fauritori.ro, iar în curând se va deschide în Bucureşti showroomul Făuritori – intenţionat ca cel mai divers magazin de prezentare handmade, design & art din România.

Echipa Fauritori se va deplasa la sediul companiilor înscrise în program. Într-un interval orar agreat în prealabil, angajaţii vor avea ocazia să intre în contact cu cele mai noi creaţii ale artiştilor handmade de top din România.
Accesul la colecţiile Făuritori este salutar şi din perspectiva faptului ca angajaţii corporaţiilor nu au timpul necesar pentru a căuta şi a surprinde colecţiile valoroase, mai ales că acest segment de nisa este fluctuant, supus fiind spontaneităţii şi nepremediării momentelor de inspiraţie.
Prin această campanie se oferă şansa unui număr cât mai mare de oameni să intre in contact cu finetea si puritatea obiectelor realizate manual. Simţămintele de uimire şi bucurie pe care le trezeşte de cele mai multe ori contactul cu un obiect făurit, si care nu este rezultatul unui process tehnologic multiplicativ, ci al mâinilor şi inspiraţiei unui om talentat, este unul dintre efectele implicite ale campaniei Făuritori în Companii.
Până la întâlnirea cu Făuritorii, organizatorii campaniei propun publicului să viziteze catalogul online Fauritori de Frumos la adresa fauritori.ro.
Fondurile care se vor obţine ca urmare a acestei campanii vor fi direcţionate către finalizarea spaţiului de expunere permanenta a produselor handmade, Showroom-ul Fauritori, dar si catre promovarea artistilor prin sesiuni foto profesionale si achizitionarea de materiale de calitate.
Făuritori este o iniţiativa de susţinere şi promovare a artiştilor şi artizanilor de top din România, gândită din perspectiva înlesnirii accesului la obiecte unicat, create manual. În catalogul Făuritori de Frumos vor fi prezentaţi pe cei mai buni dintre creatorii hand-made, selectivitatea cu care ne construim lista de artişti fiind o măsură a calităţii si creativităţii obiectelor expuse.

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.