Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Femei sec.XXI vs sec.XIX (Women XXI century vs XIX century) by Remus CERNAT

Publicat: sâmbătă, 06 aprilie 2019
Exclusivitate
Femeia secolului 21– feministă atroce, corporatistă, care face opturi cu 2 bărbați deodată, acasă, căci la firmă mai are doi subalterni pe care îi rulează/alternează lunar (după merit și eficiență), un șef mare din conducere unde prestează necondiționat, docil, că deh, obrazul subțire cu cheltuială se ține și evident ca o feministă  prudentă, în cazul în care ceva merge prost, mai are Plan B și Plan C, adică 2 patroni de holdinguri (firme rivale) pe care îi alimentează cu informații utile la nivel de business… fără intimități… restul favorurilor după ce primește și ea Felia de Tort promisă!
VERSUS
Femeia secolului 19, credincioasă, religioasă, sensibilă, extrem de feminină, fragilă, creativă, îngăduitoare, chivernisitoarea familiei, extrem de harnică, ubicuă (methaphorically speaking !) Face curățenie în casă, 3 feluri de mâncare, 2 deserturi, duce copiii la școală, pune un rând de haine la spălat, aduce copiii de la școală, face cumpărături pentru a doua zi, trece pe la coafor, mai pune un rând de haine la spălat, calcă, se aranjează pentru a-și primi soțul de la serviciu cu masa pusă și o sticlă de vin bun! Nici o secundă de gândire nu mi-ar trebui ca să aleg!
(Lista metaforelor și a interpretărilor rămâne deschisă)

Actor, regizor, scenarist și cum sunt ortodox practicant, naționalist (în sensul că-mi iubesc nația, limba, tradițiile, țara, fără să intru în nici un partid de profil) e limpede că nu fac parte din nici o gașcă! Deci, nu o să mă vedeti la televizor în nici un serial sau emisiune spălătoare de creier, generatoare de confuzie și zavistie, rămânând totuși în zona artelor (profesor de tango argentinian, de fitness, coregraf, cochetez cu pictura, sculptura și arta decorativă. De asemenea, sunt și colecționar de artă și expert în imobiliare, iar când am un finanțator mai pun în scenă câte o piesă de teatru, un filmuleț de scurt metraj, o docu-drama, lucruri mărunte aparent, toate având Morala Ortodoxă! De fapt, cred că asta e singura mea calitate notabilă.

 

Ca pictor-sculptor-artist decorativ sunt amator. Iau câteva elemente (4, 5 până la 30), pe unele le construiesc de la zero, pe altele puțin începute, dar pe absolut toate le prelucrez, le asamblez și le pun într-o relație până obțin metafora dorită!

 

Sper să vă schimb un pic din șirul clipelor la fel, mai ales că am presarat pe ici-pe colo și niște versuri … Apropo, cei care căutați arta progresistă, new age, dadaistă etc. o să vă plictisiți de Moarte! Fascicole infime de erotism?  Ei, cam da, căci vorba creștinului: „Frumoasa e lucrarea Ta, Doamne !”, doar am fost dansator exotic. Sper că nu am scăpat nimic trivial, căci acum sunt omul Lui! Amin!

 

 

 

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=109717

Zona comentariilor

Meteo în țară

3 aprilie 2020, 15:02
 

V
Soare
15°C
11 km/h
Perceput de temperatură: 16°C
Presiunea: 1010 mb
Umiditate: 38%
Vânt: 11 km/h V
Rafale de vânt: 11 km/h
UV-Index: 4
Răsarit: 6:53
Apus: 19:46
Prognoza 4 aprilie 2020
Zi
 

ENE
Parţial însorit
17°C
Vânt: 11 km/h ENE
Rafale de vânt: 18 km/h
max. UV-Index: 4
Noapte
 

ENE
Parţial noros
6°C
Vânt: 11 km/h ENE
Rafale de vânt: 22 km/h
max. UV-Index: 4
More forecast...
 

RSS De la ANM:

  • Informare meteorologica
    Ziua/luna/anul : 01-04-2020 Ora : 10 : 00 Nr. mesajului : 1 Intervalul : 01 aprilie, ora 10 - 03 aprilie, ora 10 Zonele afectate : conform textului Fenomene : vreme deosebit de rece, brumă și îngheț la sol Mesaj : ACTUALIZAREINFORMARE METEOROLOGICĂ Interval de valabilitate: 01 aprilie, ora 10 - 03 aprilie, ora 10;Fenomene vizate: vreme […]

Loto

Horoscop

  • 279.428 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team