Fenechiu, avertizat să facă mai puţine declaraţii

Victor Ponta a declarat, vineri, că i-a transmis ministrului Relu Fenechiu să facă mai puţine declaraţii în această perioadă, întrucât este „vânat” de presă. Premierul a comentat  declarația ministrului Relu Fenechiu vizavi de lipsa de încredere în România despre care vorbeau reprezentanții FMI.

”Vă explic eu, referitor la CFR Marfă. Privatizarea CFR Marfă a fost asumată de Guvernul României, condus de Emil Boc și după aceea de Mihai Răzvan Ungureanu, dar Guvernul României. După care, tot Guvernul României, condus de mine. CSAT-ul, la solicitarea președintelui Băsescu a dat un aviz negativ, că era campanie electorală și dă bine în campanie să fii popular, să nu vinzi CFR-ul. După alegeri, tot CSAT-ul a dat aviz și am declanșat procedura. Sigur că FMI-ul spune că pe ei nu-i interesează că e Boc, că e Ungureanu, că e Ponta. Este Guvernul României. Când v-ați luat un angajament, că l-a luat Boc, chiar cacă acum a uitat, duceți-vi-l până la sfârșit că nu mai avem încredere în voi”, a precizat premierul.

Victor Ponta a adăugat că și-a sfătuit colegul de la ședia Transporturilor să nu mai facă atât de multe declarații în presă căci, în această perioadă, este ”vânat”.  ”Asta a vrut să spună domnul Fenechiu, dar eu i-am spus ieri că în perioada asta este vânat de dumneavoastră și să facă mai puține declarații, să mă lase pe mine căci eu explic clar”, a conchis Ponta.

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat, joi, că reprezentanţii FMI în România i-au spus lui, dar şi preşedintelui Traian Băsescu, că nu mai pot avea încredere în guvernele din România, după ce ani de zile au fost păcăliţi.

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.